Toz Boya Fabrikasi Alev Alev Yandi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan bir toz boya fabrikasi alevlere teslim oldu. Yangin, itfaiye ekiplerinin çalismalari sonrasinda söndürüldü.

Toz Boya Fabrikasi Alev Alev Yandi
Yangin, Kocaeli’nin Gebze ilçesi Pelitli Mahallesi Tavsanli Yolu Caddesi üzerinde bulunan Zorlu Elektrostatik Toz Boya fabrikasinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, isçiler yemek molasindayken fabrikanin üretim bölümünde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangin çikti. Kisa sürede büyüyen yanginda alevler fabrikayi tamamen sardi. Ihbar üzerine adrese çok sayida itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan itfaiye ekipleri, yangini söndürebilmek için çalisma baslatti. Ekiplerin yogun ugrasinin ardindan yangin, kontrol altina alinarak söndürüldü. Yangin, hemen bitisigindeki diger fabrikaya da zarar verdi. Jandarma ekipleri yanginla ilgili inceleme baslatti.

Yangini görüp hemen 112’ye haber verdigini söyleyen Mahmud Cerrah, “Ben yan fabrikada çalisiyorum. Biz içeride çalisirken dumani gördük. Hemen 112’yi aradim. Itfaiye ve jandarma ekipleri geldi. Söndürmeye basladilar. Allah’a sükür çok büyük bir ates olmadan söndürdüler. Içeride de çok sükür kimse yokmus. Niye çiktigini bilmiyoruz. Ekiplerin yangini söndürmesi 40 dakika, 1 saati buldu. Çok sükür hemen yetistiler” dedi.

Kaynak: İHA