Pendik'te Yakiti Bittigi Için Emniyet Seridinde Duran Kamyonete Otomobil Çarpti Açiklamasi 4 Yarali

Pendik’te yakiti bittigi için emniyet seridinde duran kamyonete otomobil çarpmasi sonucu meydana gelen kazada 4 kisi yaralandi.

Pendik'te Yakiti Bittigi Için Emniyet Seridinde Duran Kamyonete Otomobil Çarpti Açiklamasi 4 Yarali
Kaza, 21.00 siralarinda D-100 Karayolu Kadiköy istikameti Pendik Güzelyali Köprüsü altinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücü bilgisi bulunmayan 27 LB 926 plakali Ford marka kamyonet seyir halindeyken yakiti bitince sürücü aracini emniyet seridine çekip akaryakit takviyesi yapmak için durdu. O esnada ayni istikamette seyir halinde olan 34 EAP 533 plakali Opel marka otomobil, aniden duran kamyonete arkadan çarpti.

Kamyonete arkadan çarpan otomobilde bulunan 4 kisi araçta sikisarak yaralandi. Yaralilar, olay yerine gelen saglik ekipleri ve itfaiye erlerinin yardimiyla araçtan çikarildilar. Saglik ekipleri ilk müdahaleyi yaptiktan sonra, 1’i agir 4 yaraliyi en yakin hastanelere kaldirdilar.

Öte yandan, kazada kamyonet içinde bulunan bir kadin yasadigi sok üzerine dakikalarca yerde yatti. Sok geçiren kadin da tedbir amaçli hastaneye kaldirildi.

Iki serit olan D100 karayolunda kaza nedeniyle uzun trafikler olustu. Olay yerinde bulunan trafik polisleri trafigi kontrol altina alirken, kazaya karisan araçlarin çekici vasitasiyla çekilmesiyle trafik eski haline döndü.
Kaynak: İHA