Davetli Olarak Geldigi Dügünde Aracini Davetlilerin Üzerine Sürdü Açiklamasi 20 Yarali

Kirikkale’de alkollü bir vatandas, davetli olarak geldigi dügünde ticari taksisini davetlilerin üzerine sürerek gelin ve damada dehseti yasatti. Yasanan olayda 1’i bebek, 4’ü çocuk 20 kisi yaralandi.

Davetli Olarak Geldigi Dügünde Aracini Davetlilerin Üzerine Sürdü Açiklamasi 20 Yarali
Olay, Kirikkale’nin Yahsihan ilçesindeki Hacibey TOKI’de meydana geldi. Iddiaya göre, Ankara’dan dügüne gelen K.K. (35) isimli alkollü vatandas ile davetliler arasinda tartisma yasandi.

Kalabaligin üzerine aracini sürdü

Çikan tartismada uzaklastirilmak istenen alkollü vatandas K.K., 06 T 4580 plakali ticari taksisini kalabaligin üzerine sürdü. K.K. daha sonra olay yerinden kaçmak istedigi sirada park halindeki 71 ED 468 plakali otomobil ile kafa kafaya çarpisti. Kazanin ardindan dügünde bulunanlar vatandaslar, sürücü K.K. ile yaninda bulunan M.K. ve K.A.’yi darp etti. Olayda 4’ü çocuk 20 kisi yaralandi.

1’i bebek, 4’ü çocuk 20 yarali

112 Acil Çagri Merkezi’ne yapilan ihbarla olay yerine çok sayida ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Dügüne katilan davetlilerden D.S. (60), S.O. (51), S.O. (3), H.C. (14), Z.S. (25), E.N.S. (6), G.M. (62), K.K. (35), M.K. (46), K.A. (21), G.E. (8), E.S. (33), V.U. F.M., K.K.S. (4), K.O. ve M.M. yaralandi. Ambulanslarla hastaneye kaldirilan 1’i bebek, 4’ü çocuk 20 kisi tedavi altina alindi. Bazi yaralilarin kolunda bacaginda kiriklar oldugu ögrenildi.

Sorusturma baslatildi

Çok sayida polisin katildigi bölgede olay kisa sürede kontrol altina alindi. Olay Yeri Inceleme ekipleri tarafindan olayin yasandigi sokakta inceleme yapildi. Nöbetçi cumhuriyet savciligi tarafindan da sorusturma baslatildi. Sürücü K.K ile yaninda bulunan K.A. gözaltina alindi.
Kaynak: İHA