Baskan Atay Yagistan Etkilenen Mahallelerde Incelemelerde Bulundu

Aydin’in Efeler ilçesinde Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, ilçede etkili olan yogun yagis nedeniyle zarar gören mahallelerde vatandaslarla bir araya gelip, belediyenin çalismalarini yerinde inceledi.

Baskan Atay Yagistan Etkilenen Mahallelerde Incelemelerde Bulundu


Baskan Atay’in talimatiyla harekete geçen Efeler Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü ile Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri yogun yagisin etkili oldugu ilk andan itibaren tüm mahallelerde çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri is makineleri ile kapanan yollari açarken, Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri yikilan agaçlari kaldirip, tehlike olusturan agaçlarla ilgili de önlemlerini aldi. Temizlik Isleri Müdürlügü çalisanlari ise evleri su basan vatandaslarin yardimina kosarak, giderleri açti, sularin tahliye edilmesini sagladi.

Baskan Atay da seferber olan belediye ekiplerinin çalismalarini inceleyip, sel magduru vatandaslarla bulustu. Kizilcaköy, Savrandere, Baltaköy, Yeniköy, Armutlu ve Emirdogan gibi mahallelerdeki çalismalari inceleyen Baskan Atay, bu mahallelerdeki vatandaslarla da bir araya gelip, kendilerine geçmis olsun dileklerini iletti. Afetin yasandigi ilk andan itibaren tüm ekiplerin sahada hizla çalismalarini sürdürdügümü ifade eden Baskan Mehmet Fatih Atay, hayatin kisa sürede normale dönmesi için Efeler Belediyesi olarak sel magduru tüm vatandaslarin yanlarinda olduklarini vurguladi.
Kaynak: İHA