Müstakil Villa Projesi Mevsim Istanbul Bahçesehir Tanitildi

Konut piyasasinda Istanbul’un son dönemde öne çikan lokasyonlarindan Bahçesehir’de müstakil villa projesi hayata geçirildi. Projenin lansmani Bahçesehir’de bulunan satis ofisinde yapildi.

Müstakil Villa Projesi Mevsim Istanbul Bahçesehir Tanitildi
Pandemi sonrasi müstakil tip konutlara talep artiyor. Villa tasarimli projeler Istanbul’da yükselmeye basladi.

Sarilar Grup, Mevsim Istanbul Bahçesehir projesini hayata geçirdi. Projenin tanitimi Bahçesehir’de satis ofisinde düzenlenen etkinlikte yapildi. Proje lansmaninda toplam 89 adet villanin yapilacagi ve 2024 Aralik ayinda teslim edilecegi duyuruldu.

Projeye ilgili bilgi veren Sarilar Insaat Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Sari, “Biz kat karsiligi konut yapmiyoruz. Mülkünü tamamen aliyoruz. Yapacagimiz binanin beton, demir gibi malzemelerini nakit olarak önceden alarak projeyi yapiyoruz. Bir müjdemiz daha var bu projenin akabinde hemen yaninda ayni konsepte ayni büyüklükte baska bir proje daha yapacagiz. Basaksehir’de insaat projelerimiz devam ediyor. Alacaklara ödeme kolayligi saglayacagiz. ‘Ev alma komsu al’ diye bir sloganimiz var. Her parasi olan bizden ev alamiyor. Bu konuda seçici oluyoruz. Kagithane ve Çengelköy’de yaptigimiz projelerde memnuniyet oranlari yüzde 97 ve 98. Bunu kayda deger bir basari olarak görüyoruz” seklinde konustu.

Mevsim Insaat Bahçesehir’in Proje Müdürü Efe Hidirlioglu ise “Projeye basladik toplam insaat alanimiz 50 bin metrekareden olusuyor. Villalari 33 bin metrekare arazi üzerine insa ediyoruz. Projede 89 adet villamiz var. Bunlarin 33’ü müstakil 59’u ikiz villadir. Villalarimiz A Plus konseptiyle yapiliyor. Her birinin konforu özel olarak tasarlandi. Villalari sahiplerine 2024 yilinin aralik ayi gibi teslim etmeyi planliyoruz. Villalarin fiyati 11 milyon liradan baslayip 18 milyon liraya kadar çikiyor. Bunlar da lansman fiyatlarimizdir. Bugünden itibaren satislarimiz basladi, hepimiz için heyecanli bir gün” dedi.

Lokasyonun önemine vurgu yapan Hidirlioglu, “Bahçesehir lokasyon itibariyle Istanbul’u birbirine baglayan e-5 karayolu, tem otoyoluna yakinligiyla ayni zaman Kuzey Marmara Otoyolu’nun habipler Hasdal baglantisinin tamamlanmasiyla ulasim açisindan daha da rahatlayacak. Böylece degerine deger katacaktir. Bu bölge hastaneler, önde gelen egitim kurumlari ve alisveris merkezlerine yakinligiyla da ön plana çikmaktadir. Sarilar Grup normalde is ve alisveris merkezleri yapiyordu. 2016 yilinda markali konut projesi olarak Mevsim Istanbul’u kurduk. Böylece konut sektörüne girdik. Pandemiyle de villa konseptine geçis yaptik. Basaksehir de yatay mimari ile ön plana çikiyor” diye konustu.

Hidiroglu konusmasini söyle sürdürdü: ‘’Sosyal alanlara öncelik verdiklerini belirten Hidirlioglu, “Mevsim Istanbul markasiyla temel amacimiz aile konseptini ortaya koymakti. Sloganimiz sosyal alanlarimizla uygulama saglamaktir. Yaptigimiz konut projelerinde aileleri ve çocuklari düsünerek sosyal alanlar olusturuyoruz. Projede sinema odasindan, spor salonuna, çocuk oyun alanlarindan krese, hobi alanlarina kadar birçok sosyal aktivite için alanlar yapacagiz. Bin metrekarelik sosyal alanimiz mevcut. Bunun içinde açik yüzme havuzu, fitness center, buhar banyosu, sauna ve kafeteryalar olacak.’’
Kaynak: İHA