Meslek Liseli Ögrenciler 275 Ailenin Yüzünü Güldürdü

Osmaniye’de “Meslek Lisesi Ögrencileri Ailelerimizle Bulusuyor” projesi çerçevesinde meslek liseli ögrenciler 275 ailenin evinde tamirat tadilat yapti.

Meslek Liseli Ögrenciler 275 Ailenin Yüzünü Güldürdü
Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri, Milli Egitim Bakanligi’nin ‘Meslek Lisesi Ögrencileri Ailelerimizle Bulusuyor’ projesi çerçevesinde ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, evlerindeki tadilat ve tamirat islerini yapmaya devam ediyor. Mesleki Egitim Merkezi ve Meslek Liseleri isbirliginde gerçeklestirilen projede kent merkezi ve ilçelerde ihtiyaç sahibi aileler tespit edilerek gerekli tamirat ve tadilatlari ücretsiz olarak yapiyorlar. Proje çerçevesinde meslek liseli ögrenciler 275 ailenin evinde tamirat yaparak ailelerin yüzlerini güldürdü.

Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz da tamir ve tadilat isleri devam eden ailelerin evlerine ziyarette bulundu. Ziyarette Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Resit Pirnaz’dan projeyle ilgili bilgiler alan Vali Yilmaz, ögrencilerle birlikte boya yapip, matkapla vidalama yapti.

Ziyaretinin ardindan gazetecilere açiklamalarda bulunan Vali Yilmaz, Meslek Lisesi Ögrencileri Ailelerimizle Bulusuyor projesi çerçevesinde Milli Egitim Müdürlügü’müzün öncülügünde, okullarimiz ailelerimizin evlerinde onarim yapiyorlar, eksiklerini tamamliyorlar. Bu anlamda, bu sene 275 ailenin ihtiyacini karsiladilar. Bu proje çok anlamli, çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi. Projemiz devam ediyor. Iki ailemizin evinde yapilan çalismalari yerinde gördüm ve projenin ne kadar anlamli ve basarili olduguna, ailelerimizin de bundan çok memnun olduguna sahit oldum” diye konustu.

Kaynak: İHA