Zeytinburnu'nda Yola Atlayan Kiz Çocugunu Ezilmekten Bekçiler Kurtardi...O Anlar Kamerada

Zeytinburnu’nda aksam saatlerinde sokakta yürürken ailesinin yanindan ayrilan kiz çocugu, akan trafikte seyir halindeki araçlara aldiris etmeden yolun diger tarafina geçmeye çalisti. Araçlarin arasinda ezilme tehlikesi yasayan kiz çocugunu o esnada mahallede görevli olan bekçiler kurtardi. O anlar ise bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Zeytinburnu'nda Yola Atlayan Kiz Çocugunu Ezilmekten Bekçiler Kurtardi...O Anlar Kamerada
Olay, Zeytinburnu Sümer Mahallesi’nde saat 20.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle sokakta yürüyen kiz çocugu bir anda yanlarindan ayrilarak yolun diger tarafina geçmek istedi. Daha sonra akan trafikte yola atlayan çocuk seyir halindeki minibüslere aldiris etmeden hizla karsiya dogru kosmaya basladi.

O sirada o bölgede görevli olan bekçiler çocugu fark etti. Çocugun hizla araçlarin arasinda geçtigini gören bekçiler, kendi canlarini tehlikeye atti ve seyir halindeki araçlara aldiris etmeden kiz çocuguna dogru kostu. Bekçiler çocugu seyir halindeki araçlarin arasinda ezilmekten son anda kurtardi.

Kizinin yanindan ayrildigi gören aile telasla yola dogru kosmaya basladi.

Çocugunu bekçilerin kucaginda gören anne derin bir nefes aldi. Bekçiler tarafindan güvenligi saglanan kiz çocugu ailesine teslim edildi.

O anlar anbean güvenlik kamerasina yansidi

Güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde, ailesinin yanindan ayrilan kiz çocugu bir anda yolun ortasina dogru kosmaya basliyor. Seyir halindeki araçlara aldiris etmeyen kiz çocugu minibüslerin arasindan yolun diger tarafina kosmaya devam ediyor. O esnada orada görevli olan bekçiler çocugu fark ediyor. Daha sonra seyir halindeki araçlara aldiris etmeden hizla çocuga dogru kosuyor ve onu araçlarin arasinda ezilmekten kurtariyor. Çocugu bir müddet sakinlestiren bekçiler, çocuk kucaginda yolun diger tarafina geçiyor. O esnada çocugunun yaninda olmadigini fark eden anne hizla çocugunu aramaya kosuyor. Bekçinin kucaginda çocugu gören anne derin bir nefes aldiktan sonra çocuguna sariliyor. Yolun ortasinda son anda ezilmekten çocugu kurtaran bekçiler çocugu ailesine teslim ediyor.
Kaynak: İHA