Bosanma Asamasindaki Esini Biçakladiktan Sonra Kayiplara Karisti

Antalya’da bosanma asamasindaki esinin yanina gelerek tartisan adam esini sol kaçla baldirindan biçakladiktan sonra kayiplara karisti. Yarali kadin ise hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Bosanma Asamasindaki Esini Biçakladiktan Sonra Kayiplara Karisti
Olay, saat 20.30 siralarinda Kepez ilçesi Düdenbasi Mahallesi 2304 sokak üzerinde bulunan 4 katli binanin son katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet F. E.(38) bosanma asamasinda oldugu esi Gülsen S.E. (29) ile konusmak için adrese geldi. Ikili arasinda bir süre sonra tartisma yasanarak kavgaya dönüstü. Bu sirada öfkeli adam yaninda bulunan biçak ile esini sol kalça baldirindan biçakladiktan sonra evden kaçarak uzaklasti.

Aci içerisinde kalan kadin bagirarak komsularindan yardim istedi. Ihbarin ardindan olay yerine saglik ve çok sayida polis ekibi sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yarali kadin Kepez Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Polis ekipleri ise kaçan sahsi yakalamak için mahallede ve kaçabilecegi adreslerde arama çalismasi baslatti. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
Kaynak: İHA