Sakarya'da Bir Ayda 117 Süpheli Tutuklandi, 23 Kisi Sinir Disi Edildi

Sakarya’da Nisan ayi içinde gerçeklestirilen operasyonlarda gözaltina alinan 1258 süpheliden 117’si tutuklandi, 23 kisi ise sinir disi edildi.

Sakarya’da nisan ayinda polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 1258 süpheli yakalandi. Polis merkezindeki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen sahislardan 67’si tutuklandi. Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince gerçeklestirilen operasyonlarda ise haklarinda en az 5, en çok 29 yila kadar kesinlesmis hapis cezalari bulunan 50 süpheli de tutuklandi.

Sok uygulamalar

Nisan ayi içinde ekiplerce gerçeklestirilen sok uygulamalarda da 41 ruhsatsiz tabanca, 24 ruhsatsiz tüfek, 19 kurusiki tabanca, 328 degisik çap ve markalarda fisek ile çalinti oldugu tespit edilen 21 motosiklet, bisiklet, ekobis ve otomobil ele geçirildi. Çocuk Sube Müdürlügü tarafindan Nisan ayi içinde kayip olarak aranan 21 çocuk bulunarak ailelerine teslim edildi. Kumar ile mücadele dogrultusunda, 3 kisiye adli islem yapilirken, 18 kisiye idari islem yapildi. Düzensiz göçmenle mücadele çerçevesinde de 23 yabanci uyruklu sahis yakalanarak, sinir disi edildi.
Kaynak: İHA