Sarkici Tugkan Hayranlariyla Bulustu

Sultangazi’de Ramazan Bayrami için düzenlenen konser etkinliginde ünlü sarkici Tugkan sahne aldi. Sevilen sarkici Tugkan, bu kez sarkilarini Sultangazili gençler için söyledi.

Sarkici Tugkan Hayranlariyla Bulustu


Sultangazi’de Ramazan Bayrami için düzenlenen konser etkinliginde ünlü sarkici Tugkan sahne aldi. Sultangazi Belediyesi Etkinlik Alani’nda düzenlenen konsere Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun ve esi Tuba Dursun’un yani sira çok sayida vatandas ünlü sarkici Tugkan’i dinlemeye geldi. Sarkici Tugkan sevilen sarkilarini hayranlari için seslendirdi. Konser öncesi Baskan Dursun, gençlerle bir araya gelerek hem sohbet etti, hem de fotograf çektirdi. Çok sayida gencin katildigi konser, renkli görüntülere sahne oldu. Sarkicinin çok sayida hayraninin geldigi konserde emniyet ve saglik ekipleri de güvenlik önlemleri aldi.

"Ramazan Bayrami’nda gençler bizden konser istedi"

Gençlerin Ramazan Bayrami’nda konser istediklerini söyleyen Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, "Sultangazi’de Ramazan Bayrami’ni çok güzel yasayalim istedik. Çok güzel bir Ramazan Bayrami geçirdik. Bereketiyle, komsuluguyla, sahur sofralariyla, iftar sofralariyla çok güzel bir Ramazan geçirdik. 2 yil ara vermistik salgindan dolayi çok sükür atlattik. Komsularimizla, Sultangazililerle bir arada olduk. Ramazan’i bos geçirmeyelim istedik. Iftarlarimizda 8 okulumuzla gençlik iftarlari yaptik. Bu iftarlarda yogun bir sekilde Ramazan Bayrami’nda gençler bizden konser istedi. Bizde onlari kirmadik. Bugün güzel bir konserle gençlerimizle bir aradayiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA