Fabrikadaki Kundaklama Ve Patlama Ani Kamerada

Konya’da geçtigimiz gün kozmetik ürünleri üretilen bir fabrikada çikan yangin ve patlamanin kundaklama sonucu meydana geldigi ortaya çikarken, bir kisinin yangin çikarmasi ve patlama ani güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Fabrikadaki Kundaklama Ve Patlama Ani Kamerada
Yangin, 29 Nisan Cuma günü aksam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Büyükkayacik Mahallesi 4. Organize Sanayi Bölgesi 416. Sokakta bulunan kozmetik ürünleri fabrikasinda çikti. Yangin sirasinda patlama da meydana geldi. Yangin itfaiye ekiplerinin çalismasi sonucu kontrol altina alinarak söndürüldü. Patlama sonucu fabrikadan bazi parçalarin yan fabrikanin bahçesine düstügü görüldü.



Kundaklama ve patlama ani güvenlik kamerasinda

Yangin sonrasi is yerinde ve çevresinde inceleme yapan polis ve itfaiye ekipleri güvenlik kameralarinin görüntülerini incelemeye aldi. Görüntülerde, kafasinda kask ile bir kisinin tellerden atlayarak fabrikaya geldigi ve içeride alkol tankinin bulundugu bölgeye yanici madde dökerek atese verip kaçtigi görülüyor. Kamera görüntülerinde yangin devam ederken, fabrikada patlama meydana geliyor ve etraf savas alanina dönüyor.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA