Engelli Anne, Oglunun Nikah Ve Dügününe Belediyenin Asansörlü Araciyla Götürüldü

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi (GBB), engelli anne Özgül Akdemir’in (44) oglunun nikah ve dügün törenine gidebilmesi için belediyenin asansörlü aracini görevlendirdi.

Engelli Anne, Oglunun Nikah Ve Dügününe Belediyenin Asansörlü Araciyla Götürüldü
Kas erimesi hastaligindan dolayi tekerlekli sandalyeye bagli olarak yasamini sürdüren engelli anne Özdemir, oglunun nikah ve dügün töreninde mutluluguna ortak olabilmek için Büyüksehir Belediyesi’nin kapisini çaldi.

“Engelsiz kent Gaziantep” anlayisindan hareketle il genelindeki, engelli bireylerin yasamini kolaylastirmak için çalismalarini sürdüren GBB Saglik Hizmetleri ve Engelliler Daire Baskanligi, Destek Hizmetleri Daire Baskanligi’nin da destegi ile anne Özdemir’in ulasim talebine cevap verdi.

Bu çerçevede ekipler, Sehitkamil ilçesine bagli Degirmiçem Mahallesi’nde konaklayan iki çocuk annesi Akdemir’i 26 Nisan’da Sehitkamil Belediyesi Nikah Salonu’ndaki nikah törenine, 3 Mayis’ta ise Incilipinar’da bulunan dügün salonuna götürdü.

Anne Akdemir, oglunun evlilik yolunda attigi ilk adimda kendisini yalniz birakmayan ve destek veren Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin’e ve ekibine tesekkür ederek, “Talebime aninda dönüs yapildi ve yetkililer kisa süre içerisinde benimle iletisime geçti” dedi.

Kaynak: İHA