Esenyurt'ta Meydan Savasina Dönen Kavga Güvenlik Kamerasinda

Esenyurt’ta korsan taksi ile seyahat eden yabanci uyruklu iki sahis, para ödemeden kaçmak isteyince arbede çikti. Tartismayi gören çevredeki esnaf ise duruma sert sekilde müdahale edince ortalik savas alanina döndü. Yasanan kavga anlariysa çevrede bulunan bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Esenyurt'ta Meydan Savasina Dönen Kavga Güvenlik Kamerasinda
Olay, geçtigimiz Pazar günü Esenyurt Sultaniye Mahallesinde gerçeklesti. Iddiaya göre korsan taksi kullanarak sehir disindan Istanbul’a seyahat eden yabanci uyruklu iki sahis, soföre para vermeden kaçmak istedi. Sürücü ile sahislarin arasinda çikan kisa süreli kovalamacanin ardindan taraflar arasinda arbede çikti. Tartismayi gören çevredeki esnaf, ellerine aldiklari biçak, sopa ve sis gibi aletlerle olaya müdahale etmeye çalisti. Tartisma kisa sürede büyürken, cadde adeta savas alanina döndü. Yumruk ve tekmelerin havada uçustugu kavga, taraflarin dagilmasinin ardindan sonlanirken ölü ya da yarali olmadigi belirtildi. Yasanan o anlar çevredeki isyerinin güvenlik kamerasi ve bir vatandasin cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.

Yasanan kavga ile ilgili konusan esnaf Dogan Dalkiliç, “Bildigim kadariyla kavga, korsan taksi olayindan çikmis. Yolcular ücret ödememisler ve kaçmislar. Çok kalabalikti, ellerinde silah, biçak gibi aletler vardi. Biz silahi görünce geri çekildik. Canimizi sokakta bulmadik. Ellerinde sis, döner biçagi vardi. Daha ne olsun?” dedi.



Yasanan anlar güvenlik kamerasinda

Yasanan anlar çevredeki bir isyerinin güvenlik kamerasiyla kaydedildi. Görüntülerde, korsan taksiden inen yabanci uyruklu iki sahsin parasini vermeden kaçmayi çalismasinin ardindan soför tarafindan yakalanarak arabaya geri getirildigi ve çevredeki esnaf ile yabanci uyruklular arasinda biçak ve sopalarla arbede yasandigi görüldü.

Kaynak: İHA