Çocuklar Oynasin Diye Kent Park'ta Onarim Basladi

Düzce Belediyesi, geçtigimiz günlerde adeta talan edilen, hasarsiz alan ve oyun grubu birakilmayan Kent Park’ta tadilat ve onarim çalismalarini baslatti. Ilk etapta çocuklarin oyun oynamasi için oyun gruplarinin onarimi yapildi.

Çocuklar Oynasin Diye Kent Park'ta Onarim Basladi
Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, Kent Park’i yeniden elden geçiriyor. Geçtigimiz günlerde kamelyalardan, oturma gruplarina, oyun gruplarindan tüm ahsap aksamlari kirilan Kent Park’ta yenileme çalismalari baslatildi. Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, parkin içinde bulunan oyun gruplarinin kirilan aksamlarini tamir ederken tamir olmayan aksamlarini da yenileriyle degistiriyor.

Destek Hizmetleri Müdürlügüne bagli ekipler de parkin ahsap aksamlariyla ilgili onarim çalismalarini gerçeklestiriyor.

Düzce Belediye Baskan Yardimcisi Hasan Günden, Kent Park’ta ve Kusursuz Kafe’nin bahçesindeki çalismalari yerinde inceleyerek Park ve Bahçeler Müdürü Beytullah Yilmaz’dan bilgi alarak, bakim çalismasini titizlikle gerçeklestiren personele tesekkür etti. Çocuklarin oyunlarindan mahrum kalmamasi için baslatilan çalismalar daha sonra kamelyalar, oturma gruplari ve ahsap aksamlarin degistirilmesi ile devam edecek. Kent Park’in yeniden yaz aylarindan Düzcelilerin serinleyecegi bir park haline gelmesi için çalismalar hizla sürecek.
Kaynak: İHA