Battalgazi'deki Yari Olimpik Havuz Açilis Için Gün Sayiyor

Türkiye’nin aydinlik yarinlari gençlere dokunmaya, onlarla beraber olmaya, onlara yönelik projeler üretmeye devam ettigi belirtilen Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in girisimleri sonucu 2021 yilinda Göztepe Mahallesinde yapimina baslanilan Yari Olimpik Kapali Yüzme Havuzu, açilis için gün sayiyor.

Battalgazi'deki Yari Olimpik Havuz Açilis Için Gün Sayiyor
Battalgazi Belediyesi’nin öncülügünde Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan 2021 yili içerisinde Göztepe Mahallesi’nde yapimina baslanilan Yari Olimpik kapali yüzme havuzunda sona yaklasildi. 5 bin 752 metrekare alan içerisinde insa edilen ve içerisinde ofis, dus, giyinme odasi, antrenör odasi, çocuk oyun alanlari, yürüme alanlari, teshin merkezi havalandirma tesisat odasi, 40 araçlik açik otopark ve mini bir kafenin de bulunacagi Yari Olimpik Kapali Yüzme havuzu, açilis için gün sayiyor. Bir yandan gelecegimizin teminati gençlerin gönüllerince zaman geçirebilecegi diger yandan ise yeni sampiyonlarin yetisecegi spor tesisi, kisa süre içerisinde vatandaslarin istifadesine sunulacak.

Baskan Güder’den yerinde inceleme

Battalgazi’deki gençlere verdigi sözleri tutmanin hakli gururunu yasadigi belirtilen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, AK Parti Malatya Gençlik Kollari Baskani Muhammed Sinan Özhüsrev ile birlikte son rötuslarin gerçeklestirildigi Yari Olimpik Kapali Yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. Çalismalar hakkinda bilgiler alan Baskan Güder, gençlik ve spor yatirimlarinda ilçeye önemli yatirimlar kazandirdiklarina dikkat çekti.

“Battalgazi’ye güzel hizmetler kazandiriliyor”

Gençlik ve Spor yatirimlarinda Battalgazi’nin ayricalikli ilçeler arasinda oldugunun altini çizen AK Parti Malatya Gençlik Kollari Baskani Muhammed Sinan Özhüsrev, “Insan odakli, insana dokunan projeleri ile Battalgazi’deki hizmetlerini araliksiz sürdüren degerli Belediye Baskanimiz Osman Güder ile birlikte bazi programlara katildik. Battalgazi Belediyemiz her alanda Allah’a hamd olsun kendine ve vatandasa yakisan hizmetler üretmeye devam ediyor. Baskanimiz ve ekibi yogun bir çaba ortaya koyuyor. Özellikle de gençlik ve spor yatirimlarinda ilçeyi saha kaldirdi. Bu yatirimlar ile Battalgazimiz ayricalikli ilçeler arasina girmeyi basardi. Göztepe mahallesine kazandirilan ve tesisin Malatya ve Battalgazi’ye hayirli ve ugurlu olsun. Bu tesis açildiktan sonra ve gençlerimiz burada güzel vakit geçirecekler. Gelecegin sampiyonlari buradan yetisecek. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



“Gençlerimiz için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz”

Incelemelerin ardindan kisa bir açiklama yapan Baskan Güder, sunlari söyledi:

“Bugün AK Parti Gençlik Kollari Baskanimiz ile birlikte gençlik yatirimlari çerçevesinde ilçemize kazandirdigimiz yüzme havuzumuzun insaat alanindayiz ve incelemelerde bulunuyoruz. Havuzumuzun kaba insaati tamamlanmis durumda. Bazi küçük eksiklikler var, onlarda tamamlanmak üzere. Kisa süre içerisinde bu tesisimizi tamamlayarak gençlerimizin istifadesine sunmak istiyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak gelecegimizin teminati gençlerimiz için bugüne kadar hiçbir yatirimdan kaçmadik, kaçmayacagiz. Insa ettigimiz bu spor tesislerimiz ile gençlerimizi sporla bulusturup kötü aliskanliklardan uzak tutma gayreti içerisindeyiz. Gençlik merkezlerimiz, spor tesislerimiz, yasam merkezimiz, kütüphanemiz ile vatandaslarin hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Battalgazi’mizi insanlarin tercih ettigi bir ilçe haline getirmek ve ilçemizi daha güzel yarinlara hazirlamak için çalismalarimiz gece gündüz devam ediyor. Ilçemize kazandirdigimiz gençlik ve spor yatirimlarinda Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere emegi geçen ve destegi olan herkese tesekkürlerimi sunuyorum. Sevdalisi oldugumuz genç nesillerimizin daha güzel vakit geçirebilmesi ve sportif faaliyetleri ilçemizde çogaltmak için var gücümüz ile çalismaya devam edecegiz.”
Kaynak: İHA