Vali Epcim Sehit Ailelerini Ziyaret Etti

Vali Cüneyt Epcim ile esi Büsra Epcim, sehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde sehitler için dua edildi, sehit ailelerinin bayram sevinci paylasildi.

Vali Epcim Sehit Ailelerini Ziyaret Etti
Vali Epcim ziyaretlerine Eski Hastane Caddesi üzerinde ikamet eden Sehit Fatih Kostik’in ailesi ile basladi.

Kostik ailesinin bayramini tebrik eden Vali Epcim sehidin Babasi Fuat, annesi Havva ve sehidin emaneti çocuklari ile bulustu. Kostik ailesinin buruk bayram sevincine ortaklik eden Vali Epcim i ziyaretleri anisina sehidin annesine çiçek takdiminde bulundu.

Ziyarette Vali Epcim ile esi tarafindan Kostik ailesinin talepleri dinlendi. Sehidin anne ve babasiyla bir süre sohbet eden Vali Epcim saglik durumlarina iliskin bilgi de aldi.

Ziyaret esnasinda yaptigi açiklamada sehitlere minnettar olduklarini ifade eden Vali Epcim, sehit ailelerinin de her zaman yanlarinda olduklarini kaydetti.

Vali Epcim, “Devletimiz ve milletimizin bekasi ugruna sürekli bedel ödeniyor. Bu bedellerden birini de sizler ödediniz. Allah sizlerden ve sehidimizden razi olsun. Her zaman sizlerin emrindeyiz. Sehitlerimizin emanetine sahip çikmak boynumuzun borcudur. ” diye konustu.

Vali Epcim, Kostik ailesinin bayramini tebrik ederek, saglik ve huzur dolu bayramlar diledi.

Kostik ailesinin ardindan Vali Epcim, sehit Rifat Altikat’in ailesini ziyaret etti. Gençosman Mahallesi Koruk Sokak üzerindeki ikametlerinde Altikat ailesinin misafiri olan Vali Epcim, sehit yakinlarinin bayramini kutladi.

Vali Epcim, burada da sehidin esi Ayse ve oglu Metin Altikat ile görüstü.

Ayse Altikat’tan saglik durumuna iliskin bilgi alan Vali Epcim, geçirdigi korona virüs sonrasi tedavisine devam eden sehidin esine acil sifa diledi.

Altikat ailesi ile çesitli konularda bilgi alisverisinde bulunan Vali Epcim ailenin nese kaynagi çocuklara bayram hediyesi dagitti.

Ziyarette Altikat ailesinin hanesine gurur hakimdi. Sehidin oglu Metin Altikat babasiz büyümenin zorluklarina ragmen hiçbir zaman baslarinin egik olmadigini söyledi.

Devletin her zaman yanlarinda oldugunu bildiren Metin Altikat, “Gururla gögsümüzü gere gere sehit oldu dedik. Devletimizden Allah razi olsun bu da sizlerin sayesinde oldu. Gelip gittiniz, bizleri ziyaret ettiniz. Tüm bunlar bizleri daha da gururlandiriyor. Bizleri daha çok vatan ve millet sevdalisi yapiyor. Su an benim üç çocugum var. Ben de varim, benim bir küçügüm daha var. Seve seve bu vatan için sehit olmaya hazirim.” diye konustu.

Altikat’in sözleri üzerine Vali Epcim de mücadelenin devam ettigini ve terör bölgelerinde Pençe - Kilit Operasyonu’nun yürütüldügünü bildirdi. Operasyonun tarihin en büyük harekatlarindan biri olduguna dikkat çeken Vali Epcim, Türk Silahli Kuvvetleri personeline üstün basari temennisinde bulundu. Vali Epcim, sehitlere de Allah’tan rahmet diledi.

Ziyaret Sehit Rifat Altikat için dua edilmesinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA