TEM Otoyolu'nda Feci Kaza Açiklamasi1 Ölü, 1 Yarali

TEM Otoyolu’nda arizalanan ve sag seritte duran kamyona otomobil çarpti. Çarpan otomobil içerisinde soför ve yolcu sikisti. Sikisan araçta soför agir yaralanirken yanindaki yolcu olay yerinde hayatini kaybetti. Yarali vatandas hastaneye kaldirildi.

TEM Otoyolu'nda Feci Kaza Açiklamasi1 Ölü, 1 Yarali


Kaza, saat 21:30 siralarinda Tem Otoyolu Kavacik mevkii Edirne istikametinde medyana geldi. Edinilen bilgilere göre, arizalandigi için sag seritte duran ve herhangi bir uyarici levha olmayan Volkan Kahya idaresindeki 42 PN 474 plakali kamyona Gürkan Sar 34 BRG 466 plakali KIA marka otomobili ile arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle otomobil içerisinde soför ve yolcusu sikisti. Olayin 112 Acil Çagri Merkezi’ne haber verilmesi üzerine olay yerine polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sikisan soför itfaiye ekipleri tarafindan çikarilip saglik ekiplerine teslim edilerek Ümraniye Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirdi. Otomobil soförü Gürkan Sar’in durumunun agir oldugu ögrenildi. Yolcu koltugunda oturan Yildirim Beter otomobil içerisinde sikistigi yerde feci sekilde hayatini kaybetti. Hayatini kaybeden Yildirim Beter’in cenazesi Beykoz Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Edirne istikameti bir süreligine trafige kapatildi. Kaza sonrasi TEM Otoyolu’nda yogun trafik olustu. Kaza yapan araçlarin çekilmesi ve yolun temizlenmesi sonrasi yol tekrardan trafige açildi. Kaza ile ilgili polis ekipleri çalisma baslatti.
Kaynak: İHA