Bursa'daki Rehine Olayiyla Ilgili Yeni Görüntüler Ortaya Çikti

Bursa’da kadinin basina silah dayayip rehin alan sahis polis tarafindan etkisiz hale getirildi. Polis tarafindan kurtarilan rehine kadin soka girerken silahli saldirgan tedavi için hastaneye kaldirildi. Kadini rehin alan sahsin ise polis tarafindan vurularak etkisiz hale getirilme ani ise kameralara yansidi.

Bursa'daki Rehine Olayiyla Ilgili Yeni Görüntüler Ortaya Çikti


Edinilen bilgiye göre olay, aksam saatlerinde Haci Ilyas Mahallesi Kibris Sehitleri Caddesi üzerinde meydana geldi. Hirsizlik ve Uyusturucu Madde ticareti suçlarindan çok sayida kaydi ve aramasi bulunan Rasit A. ve Beyza A. isimli iki kisinin Sakarya Mahallesi’ndeki bir otelde bulunduklarini belirleyen polis ekipleri otele baskin yapti. Polis ekiplerini görünce kaçmak isteyen Rasit A. yaninda bulunan kendisi gibi sabikali Beyza A.’nin basina silah dayayip kaçmaya basladi.

Basina silah dayadigi kadini vuracagini söyleyip Kibris Sehitleri Caddesi üzerinde yürüyen Rasit A.’yi takip eden polisler uzun süre ikna etmeye çalisti. Elindeki silahi önce basina sonra polis ekiplerine çeviren Rasit A. vurularak etkisiz hale getirildi.

Vurulma ani ise saniye saniye kameralara yansirken gögüs bölgesinden yaralanan Rasit A., 112 ambulansiyla hastaneye kaldirildi. Polis tarafindan aramasi bulunan Beyza A.’da polis ekipleri tarafindan olay yerinde gözaltina alindi. Her iki sahsin da çok sayida suç kaydinin bulundugu ve polis tarafindan uzun süredir arandiklari bildirildi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
Kaynak: İHA