Ahmet Agaoglu, Baskent'te Düzenlenen Trabzon Günleri Etkinliklerine Katildi

Trabzonspor Kulübü Baskani Ahmet Agaoglu, Baskent Millet Bahçesi’nde gerçeklestirilen Trabzon günü etkinliklerine katildi. Alani gezdikten sonra konser sahnesine çikan Baskan Agaoglu taraftarlara ve vatandaslara konusma yapti.

Ahmet Agaoglu, Baskent'te Düzenlenen Trabzon Günleri Etkinliklerine Katildi
Trabzonspor Kulübü Baskani Ahmet Agaoglu, Ankara’da 29 Mayis’a kadar sürecek olan Trabzon günleri etkinliklerine katildi.

Baskent Millet Bahçesi’nde Trabzon’a ait yöresel tatlarin ve kültürlerin sergilendigi alanlari ziyaret eden Baskan Agaoglu, ardindan da konser alanindaki sahneye çikarak etkinliklere katilan vatandaslara seslendi. Sampiyonlugun taraftarin destegiyle geldigini belirten Agaoglu sunlari dedi:

“Her zaman oldugu gibi yine bir araya geldiniz. Beni de davet ettiniz çagirdiniz. Sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Yurdun her yerinde sampiyonlugumuz kutlaniyor. Büyük bir olgunlukla, örnek teskil edecek sekilde sampiyonluk kutluyoruz. Dört sene önce bu görevi bize verirken, biz sizlerden sadece sabir istemistik. Hem sabir gösterdiniz hem destek verdiniz ve bugün bu noktaya geldik. Bundan daha öteye gitmemizi istiyorsaniz lütfen bu sabrinizi ve desteginizi eksik etmeyin. Bu desteginizi sürdürdügünüz sürece basaramayacagimiz hiçbir mücadele yok.”

Baskan Agaoglu, konusmasinin ardindan Altindag Belediye Baskani Asim Balci’ya Trabzonspor formasi hediye etti. Taraftarlarinin önünde temsili sampiyonluk kupasi da kaldiran Agaoglu, günün anisina katilimcilarla fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA