Vali Salih Ayhan Yigidolarin Kupa Sevincine Ortak Oldu

Sivas Valiligi görevinden sonra önceki hafta Sanliurfa’ya atanan Salih Ayhan’dan Sivasspor’un Türkiye Kupasini kazanmasinin ardindan anlamli paylasim. Sosyal medya hesabindan yigidolarin kupa töreninden kisa bir video paylasan Vali Ayhan “O kupa Sivas’a gelecek demistik” ifadelerini kullandi.

Vali Salih Ayhan Yigidolarin Kupa Sevincine Ortak Oldu
Türkiye Kupasi finalinde Yukatel Kayserispor ile mücadele eden Demir Grup Sivasspor, karsilasmayi 3-2 kazanarak kupanin sahibi oldu. Sivasspor’un kupayi müzesine götürmesi kentte büyük bir sevinç yasatirken önceki hafta yayimlanan Cumhurbaskanligi kararnamesiyle Sanliurfa’ya atanan ilin eski Valisi Salih Ayhan da sevincini sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimla gösterdi.

Yigidolarin sevincine ortak oldu

Sivas’ta görev yaptigi süre boyunca spora ne kadar büyük bir önem verdigini Sanliurfa’da göreve geldigi ilk gün yaptigi açiklamayla da bir kez daha gösteren Vali Ayhan, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimla yigidolarin sevincine ortak oldu.

Vali Ayhan yaptigi paylasimda, “Yigidolarin tek yürek oldugunda nereleri basarabilecegini bir kez daha gösteren tüm hemsehrilerimizi tebrik ediyorum. Tesekkürler Riza Çalimbay, tesekkürler Sivasspor. O kupa Sivas’a gelecek demistik” ifadelerini kullanarak Sivasspor’un kupa töreninden kisa bir video paylasti.
Kaynak: İHA