Nigde'de Meslek Tanitim Ve Kariyer Bulusmalari Yapildi

Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kariyer Gelistirme Merkezinin organizasyonu ve Milli Egitim Bakanligi, Türkiye Is Kurumu ve Nigde Ticaret ve Sanayi Odasi’nin destekleriyle, “Meslek Tanitim, Kariyer ve Üniversite Tanitim Bulusmalari” adli etkinlik gerçeklestirildi.

Nigde'de Meslek Tanitim Ve Kariyer Bulusmalari Yapildi


Milli Egitim 11. ve 12. sinif ögrencilerine yönelik olarak gerçeklestirilen etkinlige Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Nigde Vali Yardimcisi Cemil Kilinç, Nigde protokol üyeleri ve çok sayida ögrenci katildi.

Programin açilisinda bir konusma yapan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu konusmasina, ögrencilere yönelik olarak “Her biriniz bir hayali tasiyor ve bu hayallere ulasmak adina çaba sarf ediyorsunuz. Sizlerin bu emegini anlamli hale getirecek kurumlarin basinda Üniversite gelmektedir. Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak bizler, sizin emeklerinizin karsiligi alabilmeniz adina genç ve dinamik akademik kadromuz ile araliksiz olarak bilimsel çalismalarimizi sürdürüyoruz” dedi.

Ögrencilerin, bu yil ya da önümüzdeki yil üniversite tercihleri yapacaklarini ve hayatlarinin bundan sonraki kismi için çok önemli bir karar vereceklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, “Üniversitemiz, gerek mezun ögrencilerimizin istihdamina katki saglamak gerekse egitimine devam etmekte olan ögrencilerimizin kariyer planlamalari konusunda çok önemli çalismalar yapmaktadir. Bugün burada tanitimi yapilacak olan birimlerimizin hem tanitimini yapmak hem de kendiniz için en uygun karari verebilmeniz için, kariyer planlamasi konusunda uzman personelimiz sizlere destek olacaktir” diye konustu.

Program, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ve protokol üyelerinin açilan stantlari gezmesinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA