BBP Genel Baskani Destici'den Kiliçdaroglu Açiklamasi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Mustafa Destici, CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu’nun yapmis oldugu açiklamanin ciddiye alinabilir bir iddia olmadigini söyledi.

CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu, partisinin grup toplantisinda "Saat 22.00’de bir kaçis planinin anatomisini ifsa edecegim" dedigi videoyu paylasti. Kiliçdaroglu’nun videoyu yayimlamasiyla birlikte sosyal medya hesabindan paylasim yapan Destici, "Sehitler verdigimiz ve yeni harekat planlarinin yapildigi bugün, milletin %53 oyuyla seçilmis Büyük Türk Devleti’nin Cumhurbaskaninin yurtdisina (hele ki ABD’ye) kaçma planlari yaptiginin Kiliçdaroglu tarafindan söylenmesi kabul edilebilir ve ciddiye alinabilir bir iddia degildir.” dedi.

Destici, "Demokratik olarak iktidari degistirme ümidini yitirenler, 15 Temmuz’da darbeci hainlerle basaramadiklarini, aldiklari talimatla basaracaklarini mi zannediyorlar? Gezi’de, 15 Temmuz’da iç savas çikaramadiniz, kardesi kardese düsüremediniz, düsüremeyeceksiniz. Buna geçit vermeyecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA