Sisli'de Dur Ihtarina Uymayan Süpheli, Araçla Polise Çarpip Kaçti

Sisli’de dur ihtarina uymayan süpheli, trafik polisine çarparak kaçti. Yaralanan polis memuru ambulansla hastaneye kaldirilirken, süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatildi. Araç sahibinin olaydan önce lüks otomobilini geldigi otelin valesine teslim ettigi ögrenildi.

Sisli'de Dur Ihtarina Uymayan Süpheli, Araçla Polise Çarpip Kaçti
Olay, dün saat 14.20 siralarinda Sisli Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.T. isimli trafik polisi, lüks bir araci durdurmak istedi. Ancak araç dur ihtarina uymadi ve polise çarparak oradan kaçti. Çarpmanin etkisiyle yola savrulan polis memuru A.T. aci içerisinde kivranmaya basladi.

Onu gören vatandaslar durumu, polise ve saglik ekiplerine bildirdi. Kisa sürede çok sayida polis ve saglik ekibi olay yerine geldi.

Meslektaslari bir an olsun yanindan ayrilmadi

Arkadaslarinin yaralandigini duyan polisler, olay yerine gelerek A.T.’nin yanindan bir an olsun ayrilmadi, elini tutarak ona moral verdi. Yarali polis memuruna ilk müdahale olay yerine gelen ambulansin içinde yapildi. A.T. daha sonra, tedavi edilmek üzere Taksim Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edildi. Yarali trafik polisinin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Polise çarpan araç olay yerine tekrar geldi

Olaya karisan aracin sahibinin, cadde üzerindeki bir otele geldigi ve araci valeye teslim ettigi ögrenildi. Araç sahibi de yasadigi olayin sokunu uzun süre üzerinden atamadi. Polisin çalismalari sürerken, trafik polisine çarpan araç tekrar olay yerine geldi. Edinilen bilgiye göre, olay aninda araci kullanan kisi ile araci tekrar olay yerine getirenin farkli kisiler oldugu ortaya çikti. Otelin valesi oldugu ögrenilen sahis, bir baska vale arkadasinin araci kendisine teslim ettigini ve buraya getirmesini istedigini söyledi.

Araci getiren sahis, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

“Trafik polisini iki araba arasinda sikistirdi”

Olayi gördügünü söyleyen Alpaslan Çelebi isimli vatandas, “Trafik çekicisinde görevli memur, araci durdurmak istemis ama durmamis. Trafik polisini iki araba arasinda sikistirdi. Sikistirinca memuru hafiften yaraladi, memur yere düstü. Sonra müdahale ettiler, ambulans alip götürdü. Araç kaçti, devam etti. Herhalde bir suçu oldugu için kaçti” dedi.

Polis, trafik polisi A.T. ye çarparak kaçan süpheliyi yakalama çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA