Müzikhol Cinayetinde 4 Kisi Tutuklandi

Zonguldak’in Devrek ilçesinde bir müzikholde çikan, 1 kisinin öldügü 1 kisinin de yaralandigi silahli kavgayla ilgili gözaltina alinan 4 zanli tutuklandi.

Müzikhol Cinayetinde 4 Kisi Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre olay, dün sabaha karsi Çaydegirmeni beldesinde bir müzikholde meydana geldi. Iddialara göre Levent A. (44) ile isyeri sahibi Tolga Korkmaz ve müzikhol çalisani O.P. (35) arasinda anlasmazlik nedeniyle tartisma çikti. Levent A. tabancayla is yeri sahibi ve garsona ates etmek istedi ancak silahi tutukluk yapti. Bunun üzerine Muhammet B. (30) pompali tüfekle ates ederek isyeri sahibi Tolga Korkmaz ve müzikhol çalisani O.P.’yi yaraladi. Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Tolga Korkmaz tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Yarali olan garson O.P. Çaycuma Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alindi.

Tolga Korkmaz’i öldüren Muhammet B. ve baba Zihni B. jandarmaya giderek teslim oldu. Olayla ilgili Levent A.’nin yakalanmasinin ardindan çikarildiklari mahkeme tarafindan tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapali Cezaevine gönderildi. Olayla ilgisi bulunan Ahmet K. de tutuklanirken Zeynep S. ise adli kontrolle serbest birakildi.
Kaynak: İHA