Simav MYO'da Motivasyon Senligi

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Simav Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafindan Simav Dr. Ibrahim Naci Eren Yerleskesinde Motivasyon Senligi düzenlendi.

Simav MYO'da Motivasyon Senligi
Üniversitenin Simav Dr. Ibrahim Naci Eren Yerleskesinde ögrenim gören ögrencilerinin motivasyonlarini yükseltmek ve final sinavlari öncesi streslerini atmalari için gerçeklesen etkinlikler çerçevesinde, Dr. Ibrahim Naci Eren Yerleskesine Kütahya Valiligi Motivasyon ve Egitim Tiri konuk oldu.

Ilk gün Simav Sari ve Mor Zeybekler Yareni grubunun gösterileriyle baslayan etkinlikler, Motivasyon ve Egitim Tirinda, Simav Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Ögr. Gör. Kudret Armagan tarafindan verilen iletisim, motivasyon ve teknolojik uygulama atölye etkinlikleri ile sürdürüldü.

Ikinci gün ise Simav Meslek Yüksekokulu Iç Mekan Tasarimi programi ögrencilerinin misafiri olan, Simav Özel Egitim Meslek Okulunun tüm ögrencilerine ve Simav Seref Koleji 7. ve 8. sinif ögrencilerine iletisim ile teknolojik uygulama egitimleri verilerek motivasyon oyunlari oynatildi. Iç Mekan Tasarimi programi ögrencilerinin agirladigi özel egitim ögrencileri ile engelsiz yasam, engelsiz oyunlar, engelsiz bulusma diye tanimlanan, engellerin ortadan kaldirildigi bir gün yasandi.
Kaynak: İHA