'Herkes Için Her Yerde Sanat' Sergisi Antalyalilarla Bulusuyor

Antalya Büyüksehir Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin katkilariyla ’Herkes için Her Yerde Sanat’ geleneksel heykel sergisi Antalyalilarla bulusuyor.

'Herkes Için Her Yerde Sanat' Sergisi Antalyalilarla Bulusuyor
Antalya Büyüksehir Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi isbirligi ile gerçeklestirilen ’Herkes için Her Yerde Sanat’ heykel sergisi Büyüksehir Belediyesi Fuaye Alani’nda açildi.

“Bürokrat ve ögrencilerden açilis”

Sergi açilisina Antalya Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismanlari Cem Oguz, Lokman Atasoy, Önder Bilgin, Genel Sekreter Yardimcilari Ramazan Demir, Durmus Ali Arslan, Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Okan Yavuz, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekani Prof. Dr. Sibel Pasaoglu Yöndem, Heykel Bölümü Baskani Doç. Hanife Neriz Yüksel ve ögrenciler katildi.



“43 eser sergileniyor”

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Heykel Bölümü’nün ’Herkes Için Her Yerde Sanat’ sloganli geleneksel heykel sergisine bu kez Antalya Büyüksehir Belediyesi ev sahipligi yapiyor. Sergide 31 katilimcinin 43 eseri sergileniyor. Ögrencilerin metal, ahsap, mermer ve çamur heykel çalismalari büyük begeni topladi. GSF Heykel Bölümü Baskani Doç. Hanife Neriz Yüksel ve eser sahibi ögrenciler, heykel çalismalari hakkinda bilgilendirme yapti.

“Vatandaslar da sanatla bulusacak”

Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Durmus Ali Arslan, konusmasina Mustafa Kemal Atatürk’ün "Sanatsiz kalan bir milletin hayat damarlarindan biri kopmus olur” sözünü hatirlatarak, “Büyüksehir Belediyesi olarak böyle güzel bir sergiye sahipligi yapmaktan onur duyuyoruz. Belediyemizi her gün yüzlerce insan ziyaret ediyor böylece hem personelimiz hem de vatandaslarimiz hizmet binamizda sanatla da bulusacak” diye konustu.

Sanatseverler, geleneksel heykel sergisini 27 Mayis Cuma gününe kadar gezebilecek.
Kaynak: İHA