Club Areena'da Yaz Konserleri Hande Ünsal Ile Basladi

Mugla’nin Marmaris ilçesi barlar sokaginin en büyük gece kulübü olan Areena Club’de sahne alan Hande Ünsal, sevilen ve popüler sarkilarini seslendirdi.

Club Areena'da Yaz Konserleri Hande Ünsal Ile Basladi


Club Areena da yaz konserlerinin bayram boyunca ve bayram sonunda da devam edecegi bilgisi veren Kamil Issi, konser öncesi "Bu gece yaz konserlerimize basladik, bugün Hande Ünsal, sonra ise Sefo gelecek, sonraki günler de yine sürpriz isimler sahne almaya devam edecekler. Club Areena olarak Marmaris’i tanitmaya, Marmaris’e gelenleri eglendirmeye devam edecegiz" diyerek iyi bayramlar dileklerinde bulundu.

7 kisilik ekibi ile gelen ve sahne sovlari ile göz dolduran Hande Ünsal, gece 23.15 te sahneye çikti, 00.00’da müzik kisitlamalarindan dolayi ses kesilince sovunun sonunda "Bir duam var umarim bu geceden sonra müzik saatlerindeki kisitlamalar kalkar" diyerek kendisini dinlemeye gelenlere veda ederek sahneden indi.

Marmaris’in en sevilen açik hava diskosu Club Areena’da bayramin birinci günü ‘Bilmem mi’ sarkisi ile ünlenen sevilen rap müzik sarkicisi Sefo sahne alacak.
Kaynak: İHA