Baskan Pekyatirmaci Bayram Mesaisindeki Personelle Bulustu

Konya’nin merkez Selçuklu ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci bayram tatili boyunca da gece, gündüz mesai yapacak olan Selçuklu Belediyesi personelini görev yerlerine ugurladi. Daha sonrasinda ise vatandaslarin huzurlu bir bayram geçirebilmesi için mesai harcayan Emniyet ekipleri ile 112 Acil Çagri Hizmetleri çalisanlarini ziyaret ederek kolayliklar diledi.

Baskan Pekyatirmaci Bayram Mesaisindeki Personelle Bulustu
Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, ilçe sakinlerinin konforlu bir bayram tatili geçirebilmesi için 24 saat görevleri basinda olacak olan Selçuklu Belediyesi ekipleri ile acil saglik hizmetleri için görevde olan 112 Acil Çagri Hizmetleri personellerini son olarak da sehrin huzur ve güveninin tesisi için çalisan emniyet ekiplerini ziyaret etti.

“Her zaman personelimizin yanindayiz”

Selçuklu Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Merkezi’nde gece mesaisinde bulunan personelle bir araya gelen Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci her zaman emekçilerin yaninda oldugunu ifade ederek, “Güzel, bereketli ve huzurlu bir Ramazan’i geride biraktik. Ramazan ayinin pekistirdigi birlik beraberlik ve kardeslik duygulariyla insallah bayramimiz da güzel geçecek ben bütün emeklerinizden, gayretlerinizden dolayi hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum ve sevdiklerinizle birlikte hayirli bayramlar diliyorum. Allah birlikte nice Ramazanlara ve bayramlara erismeyi nasip etsin” dedi.

Baskan Pekyatirmaci konusmasinin ardindan gece mesai yapacak Selçuklu Belediyesi personelini görev yerlerine ugurladi. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci belediye personelini ugurladiktan sonra acil saglik hizmetleri için görevde olan Konya 112 Acil Çagri Hizmetleri personellerini son olarak da sehrin huzur ve güveninin tesisi için çalisan emniyet ekiplerini ziyaret ederek kolayliklar diledi ve tatli ikraminda bulundu. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’ya Konya 112 Acil Çagri Merkezi ziyaretinde kurum Müdürü Irfan Yüksel, Aksaray Yolu güvenlik noktasinda ise Selçuklu Ilçe Emniyet Müdürü Ersan Aydin eslik etti. Baskan Pekyatirmaci emniyet kontrol noktasinda polis ekiplerinin güvenlik kontrolü için durdurdugu vatandaslara da hayirli yolculuklar dileyerek trafik kurallarina uymalari temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA