15 Yasindaki Iki Genç Kizdan Iki Gündür Haber Alinamiyor

Antalya’nin Alanya ilçesine baglik Konakli mahallesindeki evlerinden dün sabah saatlerinde ayrilan 15 yasindaki iki kiz arkadastan haber alinamiyor. Kizlarin en son Manavgat ilçesinde görüldügü ihbarini alip jandarma karakoluna kayip basvurusunda bulunan aile, çocuklarina eve dönün çagrisi yapti.

15 Yasindaki Iki Genç Kizdan Iki Gündür Haber Alinamiyor
15 yasindaki Fatma Barçalar ve Erva Erdogmus’tan dün sabah saatlerinden bu yana haber alinamiyor. Iki günden bu yana çocuklarini aramadiklari yer kalmayan aileler iki kiz arkadastan gelecek güzel haberi bekliyor. Kizlarin en son Manavgat içesinde görüldügüne dair aldiklari duyumla ilçeye gelip jandarma karakoluna kayip basvurusunda bulunan Fatma Barçalar’in babasi ve agabeyi, kizlarina "Eve dönün" çagrisi yapip bulunmasi için herkesten yardim istedi.

Kayip Erva Erdemir’in babasi Ahmet Erdogmus, kizini dünden bu yana ardigini ve resmi kurumlara bilgi verdigini belirterek "Kizim korkmasin, kimin yanindaysa gelsin, onun sonuna kadar arkasindayim. Elimden bir sey gelmiyor yapabileceklerim ancak bu kadar." derken yine iki gündür haber alinamayan Fatma Barçalar’in agabeyi Ismail Barçalar ise, kardesinin yanindaki arkadasiyla birlikte dün sabah saat 08.00 siralarinda evden çikip gittiklerini söyledi.

Ismail Barçalar, "Iki kiz arkadas da kayip. Gereken her yere sesimizi duyurmaya çalisiyoruz. Allah rizasi için gören duyan varsa karakol polis, kimi görürseniz bildirip bize yardimci olun" dedi.

Kardesine "Allah rizasi için sana bir sey yapmayacagiz, herkes arkanda" diyen agabeyi, "Annen seni bekliyor, eger yaninda Erva ile birlikteyseniz çikip gelin korkmayin, baban aci çekiyor." dedi.

Kaynak: İHA