Sanliurfa'da Gençlik Bayrami Için Pedal Çevirdiler

Sanliurfa’da bir araya gelen bisiklet tutkunlari, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami için tarihi sokaklarda pedal çevirdi.

Sanliurfa'da Gençlik Bayrami Için Pedal Çevirdiler
19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami çerçevesinde Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Baskanligi, Gençlik Spor Il Müdürlügü ve Harran Üniversitesi tarafindan “Bisikletini Al Gel” etkinligi düzenlendi.

Çok sayida bisiklet tutkununun bir araya gelerek gerçeklestirdigi bisiklet turu, Sanliurfa Müze Kompleksinde start aldi. 7’den 70’e kadin ve erkeklerin yogun ilgi gösterdigi etkinlikte bisiklet tutkunlari Kizilkoyun Nekropol’ü Balikligöl Platosu ve tarihi çarsilarin oldugu yol güzergahindan geçerek görsel bir sölen sundu. Gençlik Haftasi çerçevesinde gerçeklesen bisiklet turu Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi önünde sona erdi.

Bisiklet turuna katilan vatandaslar, etkinligin düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkür etti. 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami, Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi’nin hafta boyunca düzenleyecegi çesitli etkinliklerle kutlanacak.
Kaynak: İHA