Kocasinan'dan Erkeklere Özel Son Teknolojiyle Donatilmis Tesis

Kocasinan Belediyesi tarafindan sadece erkeklerin faydalanabilmesi amaciyla yaptirilan yüzme havuzu ve fitness gibi hizmetlerinin yer aldigi en son teknolojiyle donatilmis tesis, resmi açilis törenine hazirlaniyor. Tesisin son kontrolleri gerçeklestiren Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, 21 Mayis Cumartesi saat 13.00’da gerçeklestirilecek olan tesisin resmi açilisina tüm Kayserilileri davet etti.

Kocasinan'dan Erkeklere Özel Son Teknolojiyle Donatilmis Tesis
Vatandaslardan gelen talepler dogrultusunda Mimarsinan Mahallesi’ne 2 bin 300 metrekare alan üzerinde insa edilen ve adim adim tesisin yapilisini takip eden Baskan Çolakbayrakdar, spor tesisin açilis öncesi son halini inceledi. Örnek sosyal belediyecilik hizmeti sunduklari vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, Kayserililerin sosyal hayatini renklendirmek, hayatlarini kolaylastirmak ve onlarin mutlu yasamalari için sosyal tesisler yaptiklarini söyledi.



Kocasinan’a yeni yasam alanlari kazandirdiklarina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak sosyal belediyecilik adina daha güzel hizmetler verebilmek için yeni tesisler insa edip, hizmete sunuyoruz. Bunlardan biri olan Mimarsinan Mahalle’mizdeki Kocasinan Akademi spor tesisimizde; fitness, aerobik ve yüzme havuzu gibi her yas grubundan erkek kardeslerimiz spor yapma imkani buluyorlar. 21 Mayis Cumartesi Günü saat 13:00’da resmi açilisini gerçeklestirecegiz. Tüm hemsehrilerimi törenimize davet ediyorum. Bu ve benzer projelerin zamanla her mahallemizde yayginlasarak, devam edecegini belirtmek istiyorum. Vatandaslarimizin bildigi gibi Kocasinan Akademi çatisi altinda egitimden sanata, spordan kültüre ve el becerileri olmak üzere her alanda faaliyetler yürütmekteyiz. Bütün gayretimiz, içinde yasadigimiz mahallerimizin degerini artirmak, hemserilerimizin hayatini kolaylastirmak ve insanimizi daha mutlu etmektir. Vatandaslarimiz için çalisiyor ve hizmet üretiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kayserililerin yasamaktan keyif alabilecegi ve mutluluk duyabilecegi bir Kocasinan insa ettiklerinin altini çizen Baskan Çolakbayrakdar, ilçenin prestijini artiran ve bölgeyi cazibe merkezi haline getiren hizmetler yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA