Gaziosmanpasalilar 19 Mayis Coskusunu Ikilem Konseriyle Yasadi

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami nedeniyle Gaziosmanpasa Belediyesi tarafindan bir dizi etkinlik düzenlendi. Fener Alayi yürüyüsüyle baslayan etkinlik grup Ikilem konseriyle son buldu.

Gaziosmanpasalilar 19 Mayis Coskusunu Ikilem Konseriyle Yasadi
Gaziosmanpasa Belediyesi tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

Gaziosmanpasa Ortaokulu’ndan Fener Alayi yürüyüsüyle baslayan etkinlik grup Ikilem konseriyle son buldu. Etkinlige Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta’nin yani sira çok sayida vatandas katildi.

Gaziosmanpasa Meydani’nda sahne alan grup Ikilem, sevilen sarkilarini konsere katilan vatandaslar için seslendirdi.

"19 Mayis’i tüm Gaziosmanpasa halkimizla birlikte coskuyla kutluyoruz"

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni Gaziosmanpasalilarla birlikte coskuyla kutladiklarini dile getiren Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta, "Her seyden önce çocuklarla mutlu olmak dünyanin en güzel seyi. Bugün 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami bu sebeple biz tüm Gaziosmanpasa halkimizla birlikte sokaktayiz. Fener Alayi yürüyüsü yapacagiz. Dünyanin hiçbir ülkesinde sadece gençlere yönelik bir bayram olmadigini biliyoruz. Biz ülkemizde gençler ve tüm halkimizla birlikte bu bayrami coskuyla kutluyoruz. Tüm halkimizla birlikte bugün gençlerimizin coskusuna ortak olmak için Gaziosmanpasa Meydani’ndayiz" ifadelerini kullandi.

"Bayrami coskuyla kutluyoruz"

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutlamak için konsere gelen Irem Palabiyik, "19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nda konsere geldigimiz için mutluyuz. Bayrami coskuyla kutluyoruz. Bu etkinligi düzenleyen Gaziosmanpasa Belediyesine tesekkür ederiz. Bayramimiz kutlu olsun" diye konustu.



"Arkadasimla geldik, çok mutluyuz"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini rahmetle, minnetle andiklarini belirten Elvan Görmez ise, "Arkadasimla birlikte konsere geldik. Çok mutluyuz. Bu bayrami bize armagan eden basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaslarini rahmet ve minnetle aniyoruz. Gaziosmanpasa Belediyemize de Baskanimiza da çok tesekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA