Avcilar'da Eypio Ve Can Gox Rüzgari

Avcilar Belediyesi’nin düzenledigi 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari kapsaminda sahne alan Eypio ve Can Gox, vatandaslara unutulmaz bir gece yasatti.

Avcilar'da Eypio Ve Can Gox Rüzgari
Avcilar Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramini gün içerisinde düzenledigi bir dizi etkinlikle coskuyla kutladi. Etkinlikler kapsaminda Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluslari temsilcileri ve birçok vatandasin katilimi ile Marmara Caddesi’nde gençlik yürüyüsü yapildi. Metrelerce uzunluga ulasan yürüyüs konser alanina kadar devam etti. Yürüyüs sonrasinda alana toplanan binlerce vatandas Eypio ve Can Gox konseriyle doyasiyla eglenerek, 19 Mayisi coskuyla kutladi.

Konser öncesi konusma yapan Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli, “Gençler gelecegimiz diyorlar, gençler sadece gelecegimiz degil siz gençler bu günümüzsünüz. Sizleri daha iyi bir gelecege tasimak için Avcilarda elimizden gelen her türlü çalismayi yapacagiz. Bu çalismalari yaparken Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan sonuna kadar gidecegiz. 19 Mayis kutlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA