Vali Gökmen Çiçek Adeta Miting Havasinda Ugurlandi

Afyonkarahisar’dan, Kayseri Valiligi’ne atanan Vali Gökmen Çiçek, vatandaslar ve STK’lar tarafindan adeta miting havasinda ugurlandi. Duygu dolu anlarin yasandigi ugurlama töreninde Vali Çiçek, Afyonkarahisar’i kalbinde götürdügünü ifade etti.

Vali Gökmen Çiçek Adeta Miting Havasinda Ugurlandi
Geçtigimiz hafta yayinlanan Cumhurbaskanligi kararnamesi ile Vali Çiçek, Afyonkarahisar’dan Kayseri Valiligi’ne atandi. Dün gece STK’lar tarafindan veda yemegi verilen Vali Çiçek, bugün ise vatandaslar ve STK’lar tarafindan Kayseri’ye ugurlandi. Törende duygu dolu anlar yasanirken, Vali Çiçek’in hayata geçirdigi projeler ile adeta küllerinden dogan Frig Vadisi’ni temsilen 4 genç o dönemin Frig askerleri kiyafetlerini giyerek törene katildi.

Yogun bir sevgi seli ile karsilanan Vali Çiçek’in gidisinden dolayi kadinlar basta olmak üzere bir çok vatandas gözyasi döktü. Bine yakin vatandasin katildigi ugurlama törende Vali Çiçek’e ulasmak isteyen vatandaslar zaman zaman izdihama da neden oldu.

“Afyonkarahisar’i kalbimde götürüyorum”

Kendisini ugurlamaya gelen vatandaslara seslenen Vali Çiçek, Afyonkarahisar’in sadece ‘Gizemli Sehir’ degil ayni zamanda vefali bir sehirde oldugunu kaydederek, “Afyonkarahisarli olmak demek bu kentte dogmak degildir. Afyonkarahisarli olmak demek bu kent için bir seyler yapmak demektir. Ben geldigim günden bu yanan bu kent için bir seyler yapmak istedim. Vali yardimcilarimiz, kaymakamlarimiz, siyasilerimiz, il emniyet müdürümüz kisacasi bütün kamu müdürleri ile sabahin erken saatlerinde basladigimiz mesaiyi gece geç saatlere kadar çalisarak tamamladik. Çünkü bu sehir her seyin en iyisine layik. Ben ömrüm boyunca Afyonkarahisar’i unutamam, Afyonkarahisar’i kalbimde götürüyorum” dedi.



Vali Çiçek’e rizalik berati takdim edildi

Konusmanin ardindan Vali Çiçek’i tasiyan araç vatandaslarin sevgi gösterileri arasinda valilik önünden ayrildi.

Öte yandan, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Baskani Sezer Küçükkurt tarafindan Vali Çiçek, çok sayida belediye baskani ve STK baskaninin imzasinin oldugu ‘rizalik berati’ takdim edildi.
Kaynak: İHA