Spor Senlikleri'nde En Özel Gün

Nilüfer 20. Uluslararasi Spor Senlikleri çerçevesinde gerçeklestirilen Özel Egitim Kurumlari etkinligine katilan çocuklar, keyifli bir gün geçirdi. Etkinlige katilan farkli engel gruplarindan çok sayida ögrenci, düzenlenen aktivite ve oyunlarla gönüllerince eglendi.

Spor Senlikleri'nde En Özel Gün
Nilüfer 20. Uluslararasi Spor Senlikleri’nin en renkli etkinliklerinden biri, Özel Egitim Kurumlari’nin katilimiyla gerçeklesti. Üçevler Spor Tesisleri’ndeki çim sahada düzenlenen etkinliklere 9 okuldan farkli engel gruplarindan 300 ögrenci katildi.

Halat çekme, penalti atisi, mandal agaci gibi oyunlarda becerilerini konusturan ögrenciler, sihirbaz sovlari karsisinda ise büyük saskinlik yasadi. Palyaço, tahta bacak, çizgi film kahramanlari ve hareketli müzikler esliginde gerçeklestirilen aktivitelerde dans edip doyasiya eglenen çocuklarin mutlulugu, yüzlerine yansidi.

Keyifli geçen günün sonunda Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer ile Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Hülya Akgül, etkinlige katilan bütün ögrencileri kutlayarak, madalyalarini verdi.
Kaynak: İHA