Parasi Olmayana Bedava... Hem Hayat Dersi Verdi Hem Ucuza Salatalik Satti

Adana’nin Kozan ilçesinde seyyar satici Ahmet Çürümez, kilosu 5-10 liradan satilan salataligin 4 kilosunu 10 liraya satiyor. Çürümez, "Onlar da kazaniyor ben de kazaniyorum, parasi olmayana da bedava veriyorum" dedi.

Parasi Olmayana Bedava... Hem Hayat Dersi Verdi Hem Ucuza Salatalik Satti
Göçyolu Caddesi’nde kasali elektrikli araciyla salatalik satan Ahmet Çürümez (64), 27 yillik is hayatinda hiç haram yemedigini ifade etti.

4 kilo salataligi 10 liraya satan Çürümez, "Firsatçilara, stokçulara meydani birakmayacagiz. Her yerde 5 TL bizde 4 kilosu 10 TL. Yesin fakir fukara. Parasi olmayana bedava. Insanlara tebessüm ettirebiliyorsak ne mutlu. Ahirete gidis var dönüs yok. Imamoglu’nun meshur Karaköy salataligi. Allah’a sükür kazaniyorum. Ben karni açtan degil, gözü açtan korkarim. Duysun Türkiye. Günlük 500 kilo salatalik satiyorum. Vatandas markete gidince ’sen neden 5 TL’den satiyorsun’ diye sor" diye konustu.

Çalismasini bilirsen para kazanmanin kolay oldugunu anlatan Çürümez, "7 yasinda ayakkabi boyamaya basladim. Bogazimdan haram lokma girmedi. Salataligi 5 liraya satan da ben de para kazaniyorum. Onlarin gözü aç. Her seye sükredeceksin, onda var bende yok demeyeceksin, çok çalisacaksin. O kadar” dedi.

Kaynak: İHA