Kraliçe Elizabeth'in Barbie Bebegi Karaborsada Yaklasik 15 Bine Satiliyor

Ingiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in tahttaki 70’inci yilina özel üretilen Barbie bebeklerin 800 sterline yani 15 bin 845 liraya ulasan fiyatlarla bir internet sitesinde ikinci el olarak yeniden satisa konuldugu belirtildi.

Kraliçe Elizabeth'in Barbie Bebegi Karaborsada Yaklasik 15 Bine Satiliyor
Ingiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in tahttaki 70’inci yilina özel olarak sinirli sayida üretilen ve satisa çiktiktan üç saniye sonra tükenen Barbie bebekler kara borsaya düstü. Firma tarafindan 94,99 sterline (bin 877 TL) piyasaya sürülen oyuncak bebekler, açik artirmayla satis yapilan alisveris sitesinde ikinci el olarak satilmaya baslandi. Barbie bebekler internet sitesinde 800 sterline yani yaklasik 15 bin 845 liraya ulasan fiyatlarla satisa konuldu. Elizabeth’in bebeklerine sitede çogunlukla 200 sterlin fiyat verilirken, bazi saticilar da 700 sterlin civarinda teklif verdi.

ABD’li oyuncak firmasi Mattel tarafindan Kraliçe’nin tahttaki 70’inci yili dolayisiyla üretilen Barbie bebek John Lewis magazalarinda Kraliçe’nin 96. yas gününde 21 Nisan’da satisa çikartilmisti. Fildisi renkte bir elbise giydirilen oyuncak bebegin üzerinde Kraliçe’nin dügün gününde taktigi taç, babasi VI. George’dan kalan pembe ve mavi kurdeleler gibi aksesuarlar yer aliyor.
Kaynak: İHA