Kontrolden Çikan Taksi Yayalarin Arasina Daldi, Motosikletler Çocuklara Çarpti

Gaziantep Emniyet Müdürlügü, kent merkezinde meydana gelen 13 ayri trafik kazasinin görüntülerini paylasti. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarina anbean yansiyan kazalarda ani manevra yapan taksinin yayalarin arasina dalma ve motosikletlerin yayalara çarpma anlari ise dikkat çekti.

Kontrolden Çikan Taksi Yayalarin Arasina Daldi, Motosikletler Çocuklara Çarpti
Gaziantep Emniyet Müdürlügü, kent merkezinde son bir haftada yasanan çok sayida trafik kazasinin görüntülerini paylasti. Il Emniyet Müdürlügü’nün sosyal medya hesabindan, “Degerli sürücüler hiz limitlerine uyalim. Araç kullanirken cep telefonu kullanmayalim. Emniyet kemeri takmayi ihmal etmeyelim. Uyulan her kural, bizi hayata baglar" notuyla paylasilan görüntülerde sürücülerin ve yayalarinin dikkatsizligi dikkat çekti.

Ani manevra yapan taksi yayalarin arasina daldi, motosikletler çocuklara çarpti

Görüntülerde Sahinbey ilçesi Hosgör Kavsagi’nda meydana gelen bir kaza ise dikkat çekti. Kazada, saga ani dönüs yapan araca çarpmamak için ani manevra yapan ticari bir taksinin yol kenarindaki kaldirimda bekleyen yayalarin arasina dalma anlari "Bu kadar olmaz" dedirtti. Yine baska noktalarda meydana gelen iki ayri kazada da yola aniden atlayan çocuklara motosikletlerin çarpma anlari pes dedirtti.

13 ayri trafik kazasinin görüntüsü paylasildi

Emniyetin paylastigi görüntülerde, kent merkezindeki Duisburg Bulvari, Hosgör Kavasagi, Güneykent Mahallesi, Sani Konukoglu Bulvari, Istiklal Mahallesi, Beydilli Mahallesi, Güvenevler Mahallesi, Üniversite Bulvari, Cumhuriyet Mahallesi, Sehreküstü Kavsagi, Istasyon Meydani, Hayvanat Bahçesi Kavsagi ve Narlitepe Mahallesi’nde meydana gelen 13 ayri trafik kazasi yer aldi. Görüntülerde hiz, serit ve isik ihlalleri ile motosiklet kazalari ve zincirleme kazalar dikkat çekti.
Kaynak: İHA