Engel Tanimayan Ögrenciler Performanslariyla Göz Doldurdu

Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde Engelliler Haftasi’nda düzenlenen etkinlikte engelli ögrenciler performanslariyla tam not aldi.

Engel Tanimayan Ögrenciler Performanslariyla Göz Doldurdu
Siverek Özel Egitim Uygulama Okulu tarafindan okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte engelli ögrenciler gösterileriyle izleyenleri hayran birakti. Özelikle semah gösterisi ve çökelek oyunu izleyiciler tarafindan tam not aldi. Program ögrencilerin seslendirdigi, siirler ve türkülerle devam etti. Engelli ögrenciler tarafindan hazirlanan el isi ve tablolarin da sergilendigi programda okul tarafindan yilin annesi seçilen Imhan Yesilyaprak’a Kaymakam Refiki Tolga Degirmenci ve yilin babasi seçilen Ferzan Çetiner’e Siverek Kaymakami Aziz Gölbasi tarafindan onur plaketi verildi.

Engellilerin bir hafta degil, her gün hatirlanmasi gerektigini belirten Siverek Engelliler Dernegi Baskani Feridun Senates, ’’Bilindigi gibi her yil 10 ile 16 Mayis tarihleri arasinda Engelliler Haftasi olarak kutlaniyor. Bugün de Siverek Özel Uygulama Merkezi tarafindan Engelliler Haftasi nedeniyle hazirlanan etkinlige katildik. Burada engelli ögrencilerimizin el islerini, becerilerini seyrettik. Çok güzel bir etkinlik oldu. Engel olunmadigi zaman bir engellinin neler yapabilecegini biz burada yeniden gördük. Emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum’’ dedi.

Programa Kaymakam Aziz Gölbasi, Kaymakam adayi Tolga Degirmenci, Topçu Kurmay Binbasi Fatih Çelebi, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Mustafa Deniz, Ilçe Emniyet Müdürü Üzer Bilgehan, Ilçe Milli Egitim Müdürü Nuri Kapanoglu, engelli ögrenciler ve aileleri katildi.

Kaynak: İHA