Cizre'de Saglik Çalisanlari Halay Çekip Stres Atti

Sirnak’in Cizre ilçesinde Dr. Selahattin Cizrelioglu Devlet Hastanesi personeli, Saglik-Sen Sirnak Sube Baskanligi’nin düzenledigi kaynasma ve dayanisma gecesinde bir araya geldi.

Cizre'de Saglik Çalisanlari Halay Çekip Stres Atti
Saglik-Sen Sirnak Sube Baskanligi, Hemsireler Haftasi dolayisiyla kaynasma ve dayanisma gecesi düzenledi.

Saglik çalisanlarinin halay çekerek eglendigi geceye Memur-Sen Sirnak Sube Baskani Abdullah Çati, Saglik-Sen Sirnak Sube Baskani Sabgatullah Anmal, Dr. Selahattin Cizrelioglu Devlet Hastanesi Bashemsiresi Derya Güven, ebe, hemsire ve diger saglik çalisanlari katildi.

Gecede kisa bir konusma yapan Dr. Selahattin Cizrelioglu Devlet Hastanesi Bashemsiresi Derya Güven, "Bu aksam burada Hemsireler Haftasi etkinligini icra etmek için toplandik. Hemsirelik meslegi kutsal mesleklerden bir tanesidir. Ben de bu meslegi icra ettigim için onur ve gurur duyuyorum. Bu vesile ile tüm ebe ve hemsirelerin haftasini kutlar, görevlerinde basarilar dilerim” dedi.

Saglik-Sen Sirnak Sube Baskani Sabgatullah Anmal, her meslegin kendine has özel günleri oldugunu söyledi.

Anmal, ”Sagligimiz olmasa ne yaptigimiz görevler, ne paramiz, ne malimiz, ne çevremizdeki sevgiler bir ise yarar. Devletimizin verdigi hizmetlerin hepsi önemlidir ama saglik bu hizmetlerin en önemlisidir. Insanlar sizin karsiniza geldigi zaman masumlar, hastalar, ilgiye ve sefkate muhtaçlar. Bizler için bu bir rutin ama o insanlar için rutin degil. O maksatla bizden ilgi, sefkat ve sevgi bekliyorlar. Saglik sektöründe verdigimiz hizmeti güler yüzle, ilgi ve sefkatle verirken bizlerin de beklentileri ve yetkililer tarafindan önemsedigimizi ve bir alkisla yetinmemelerini bekliyoruz. Saglik hizmeti sunumunda saglik çalisanlarimizin memnuniyeti de önem arz etmektedir. Bizler saglikçilar olarak biliyoruz ve bilinmesini isteriz ki saglik çalisanlari memnun olduklari takdirde bu memnuniyet dogrudan hizmete olumlu yansimaktadir. Biz Saglik-Sen ailesi olarak sadece iyi günün degil çileli ve mesakkatli gününde de saglikçilarin yaninda yer aldik ve almaya devam ediyoruz. Bu vesile ile gecemize tesrif ederek bizleri onurlandiran ebe, hemsire ve saglik çalisanlarina tesekkür ediyorum” diye konustu.

Saglik çalisanlari kendileri için düzenlenen gecede canli müzik esliginde gece geç saatlere kadar aileleri ve meslektaslari ile halay çekerek eglendi.
Kaynak: İHA