CHP Bayrakli'dan Kiliçdaroglu'na Iktidar Sözü

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, ilçe baskani Didem Gültekin, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri Ankara’ya çikarma yapti. Parti Grup Toplantisi’nin ardindan Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu ile bir araya gelen Bayrakli örgütü “iktidar sözü” verdi. Baskan Sandal “Bir sonraki yerel seçimde Bayrakli’daki oylarimizi artiracagiz” derken, Ilçe Baskani Gültekin “Yereldeki iktidarimizi genele de tasiyacagiz” dedi. Genel Baskan Kiliçdaroglu ise “Izmir’e ve Bayrakli’ya güveniyorum. Size olan inancim tam” mesaji verdi.

CHP Bayrakli'dan Kiliçdaroglu'na Iktidar Sözü
CHP Bayrakli Ilçe Örgütü, iki gün süren Ankara çikarmasinin ilk gününde Anitkabir’i ziyaret etti, Ulu Önder Atatürk’ün manevi huzuruna çikti. Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, Ilçe Baskani Didem Gültekin ve beraberindeki heyet, ikinci gün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeydi. Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantisi’nda Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu’nu dinleyen heyet, toplantinin ardindan CHP liderini makaminda ziyaret etti, yereldeki iktidari genele tasima sözü verdi. Bayrakli örgütü, genel baskan yardimcilarini ve milletvekillerini de ziyaret etti.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu “Izmir’e ve Bayrakli’ya olan güvenim tam. Çalmadik kapi, dokunmadik yurttas birakmayana dek çalisin ve sokakta olun. Bize Izmir ve Bayrakli yetmez, sizin azim ve kararliliginizla genelde de iktidara ulasmanin kapilari açilacaktir” dedi.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal “Yerel seçimlerde elde ettigimiz basariyi, üstüne koyarak artiriyoruz. Bir sonraki seçimlerde oy oranimizi ve basarimizi daha da artiracagimiza, Izmir’deki ve Bayrakli’daki basariyi Türkiye geneline yayacagimiza söz veriyoruz” dedi.

CHP Bayrakli Ilçe Baskani Didem Gültekin “Belediyemizle ve ilçe örgütümüzle uyum ve dayanisma içinde yereldeki iktidarimizi genele de tasimak için var gücümüzle çalisiyoruz. Genel Baskanimizdan aldigimiz talimatlarla, örgütlü gücümüzü büyütecegimize söz veriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA