Bu Kavsakta 350 Kaza Yasandi; O Anlar Kameraya Yansidi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde bulunan 2 sokagin birlestigi kavsak, sürücülerin ve vatandaslarin korkulu rüyasi haline geldi. Yaklasik 7 yilda 350 ölümlü, yaralanmali ve maddi hasarli kazalarin oldugu kavsak, çözüm bekliyor. Kazalarin yasandigi anlar güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Bu Kavsakta 350 Kaza Yasandi; O Anlar Kameraya Yansidi
Osmaniye mahallesi Gaziler ile Altay Caddesinin kesistigi kavsak, sürücülerin ve vatandaslarin korkulu rüyasi halinde geldi. Sürücü hatalari nedeniyle yasanan kazalarda kaldirim üzerinde bulunan vatandaslar da tehlikeli anlar yasiyorlar.

Yasanan 350 kazanin arasinda polis araçlari da yer aldi. Kazalarin yasandigi bölgede faaliyet gösteren isyerleri sahipleri, kavsakta ki sorunun çözülmesini istediler.

Beyaz esya satis Isyeri sahibi Ilhan Muhammetoglu, "7 yildan bu yana burada esnafim. 7 yildir bu kavsakta siddetli kazalar meydana geliyor. Gaziler sokak ile Altay Caddesinin kesistigi yerde, sürücüler yol vermeyince kazalar meydana geliyor. Geçtigimiz gün 6 kisinin yaralandigi kaza da meydana geldi. Benim isyerime dolmus girdi. 7 yilda 350 adet yaralamali, ölümlü ve hasarli kazalar meydana geldi. Buraya Acil bir sekilde önlem alinmasini istiyoruz" dedi.

Kavurmaci isyeri sahibi Ahmet Çinik ise,"Mesele su; herkes kendini hakli görmesi. Sürücüler birbirine saygili olsa kazalar yasanmaz. Bu kazalar milli servettir. Can kayiplari da yasaniyor. Genis olan sokagi cadde olarak gören sürücüler hizla ilerliyor. Bir sekilde önlem alinmasi lazim. Yetkililere sesleniyorum." dedi.

Kaynak: İHA