AK Parti Izmir'in Hedef Üye Sayisi 550 Bin

AK Parti Izmir Il Baskanliginin yürütme kurulu toplantisi sonrasi basin açiklamasinda bulunan il baskani Kerem Ali Sürekli, AK Parti Izmir olarak yil sonuna kadar toplam 550 bin üyeye ulasmayi hedeflediklerini belirtti.

AK Parti Izmir'in Hedef Üye Sayisi 550 Bin
AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, yürütme kurulu toplantisi sonrasi basin açiklamasinda bulundu. Toplantida yürütme kurulunda degisiklige gidildigini ifade eden Baskan Sürekli, parti çalismalari hakkinda bilgi verdi. Sürekli, çalismalarda sivil toplum ve esnaf ziyaretleri ile üye kayitlarina önem verdiklerinin vurgulayarak "Üye kayitlari konusunda AK Parti Izmir olarak çok iddialiyiz. Göreve geldigimizden bugüne kadar 160 bin üye yaptik. Izmir’de 500 bin üye sayisina ulastik. 1 Ocak’tan itibaren Izmir’de 15 bin üye sayisina ulastik. Çalismalarimiz devam edecek. Yil sonuna kadar, 2022’de yapilan 15 bin üye sayisini 50 bine tamamlayip üye sayimizi 550 bine çikarmayi hedefliyoruz" diye konustu.



Çalisma kampi

Ramazan ayinda yogun bir çalisma temposu içerisinde olduklarini, yaz dönemine de ayni süratle devam ettiklerini kaydeden Sürekli, sunlari söyledi: "Kapi kapi gezmeye devam, hane ziyaretlerine devam, esnaf ziyaretlerine devam. Bu çalismalari planlamak üzere mayis ayinin son haftasi il yürütme kurulu ve ilçe baskanlarimizla birlikte çalisma kampi yapiyoruz. Haziran 2023’te yapilacak seçimler için resmi seçim dönemi ocak ayinda basliyor. Ocak ayina kadar olan yaz ve sonbahar çalismalarimizi kampta planlayacagiz. Sürekli, kent gündemine iliskin de, "Malum, Izmir Büyüksehir Belediyesinde terör örgütü ile iltisakli biri tutuklandi. Izmir’de, basta Büyüksehir olmak üzere bütün ilçe belediyelerinin kadrolarini gözden geçirmelerini, terörle iltisakli, ilintili kisileri derhal görevlerinden uzaklastirilmalari konusunda belediyeleri duyarli ve hassas olmaya davet ediyorum" dedi.



Yeni görevlendirmeler

Izmir il yönetiminin haftalik olagan il yürütme kurulu toplantisi gündeminde ise görev degisiklikleri yer aldi. Yapilan yeni görevlendirmeler sonrasi idari ve mali islerden sorumlu il baskan yardimcisi Hayrettin Uçak dis iliskilerden sorumlu il baskan yardimciligina; çevre ve sehircilikten sorumlu il baskan yardimcisi Deniz Dogan yerel yönetimlerden sorumlu il baskan yardimciligina; yerel yönetimlerden sorumlu Ismail Çiftçioglu sivil toplum hakla iliskilerden sorumlu il baskan yardimciligina; birinci bölge baskanligi olarak görev yapan Feyim Özçelik idari ve mali islerden sorumlu il baskan yardimciligina; bilgi iletisim teknolojilerinden sorumlu Sefa Sahin çevre ve sehircilikten sorumlu il baskan yardimciligina; Mirhan Bedir de bilgi ve teknolojilerinden sorumlu il baskan yardimciligina atandi. STK’lardan sorumlu il baskan yardimcisi Melek Erogru il baskan danismanligina, il sekreteri Emrun Sulayici il baskan danismanligina, Münir Ensari il baskani danismanligina atanirken dis iliskilerden sorumlu il baskan yardimcisi Furkan katmerci de il sekreteri olarak atandi. Erkan Özkan ve Ugur Özcan ise bölge baskanligina atandi. Geri kalan isimler ile devam karari alindi.
Kaynak: İHA