Gökyüzü Uçurtmalarla Renklendi

Nilüfer 20. Uluslararasi Spor Senlikleri çerçevesinde düzenlenen Uçurtma Senligi, renkli görüntülere sahne oldu. Gökyüzünü kaplayan rengarenk uçurtmalar dron ile havadan görüntülenirken, çocuklar unutulmaz anlar yasatti.

Gökyüzü Uçurtmalarla Renklendi
Nilüfer Belediyesi’nin, Nilüfer Kent Konseyi is birligiyle Nilüfer 20. Uluslararasi Spor Senlikleri çerçevesinde düzenledigi Uçurtma Senligi, büyük ilgi gördü. Gölyazi Zambaktepe’de düzenlenen ve artik geleneksel hale gelen Uçurtma Senligine aileleriyle katilan çocuklar güzel bir gün geçirdi. Çocuklar rengarenk uçurtmalarini gökyüzünde dalgalandirirken, anne ve babalari da günesli günün keyfini çikardi. Saadettin Gökbulut’un uçurtma atölyesi gerçeklestirdigi senlikte çocuklar rengarenk uçurtmalarini gökyüzünde uçurmanin mutlulugunu yasadi. Uçurtma atölyesinde gerçeklestirilen bilgilerle, ailelere uçurtma yapmanin imkani saglandi. Nilüfer Belediyesi tarafindan düzenlenen Uçurtma Senliginde ayrica yarismalarda düzenlendi.

Uçurtma Senligi’ne Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Sibel Özer, Nilüfer Kent Konseyi Baskani Neslihan Binbas ile çok sayida aile çocuklariyla katildi.

Gökyüzünde rengarenk bir tablo olusturan uçurtmalar, dron ile havadan da görüntülendi. Büyük ilgi gören senlikte, “En güzel”, “En yüksekte uçan” ile “En özgün” uçurtmalar ödüllendirildi. Senlikte en güzel uçurtmanin sahibi Derin-Eylül Dinçer kardesler olurken ikinci Murat Pehlivan, üçüncü Siraç Uysal ve dördüncü de Serdar Aygud oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Baskan Turgay Erdem verdi. Baskan Erdem etkinlige katilanlara da tesekkür ederek yaz boyunca böyle senliklerde güzel ortamlarda bulusmak dilediginde bulundu.
Kaynak: İHA