Gençlik Haftasi Faaliyetleri Satranç Turnuvasi Ile Basladi

Bartin’in Ulus ilçesinde 15-21 Mayis Gençlik Haftasi etkinlikleri dolayisiyla satranç turnuvasi düzenlendi. TBMM Adalet Komisyonu Baskani Yilmaz Tunç satranç oyuncusu karsisinda ter döktü.

Gençlik Haftasi Faaliyetleri Satranç Turnuvasi Ile Basladi
Bartin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Türkiye Satranç Federasyonu Il Temsilcigi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla Ulus ilçesinde satranç turnuvasi düzenledi.

70 sporcunun katildigi organizasyonda 14 yas alti ve açik kategorisinde birinci Çagan Demir, ikinci Mustafa Kayra Polater ve üçüncü Kivanç Özer olurken, 14 yas alti kategorisinde birinci Eylül Yilmaz, ikinci Ege Erbas, üçüncü Kadir Kagan Özden oldu.

Milletvekili Yilmaz Tunç 14 yas ve alti kategorisi puan siralamasinda birinci olan Eylül Yilmaz ile satranç müsabakasinda karsilasti. Tunç, “19 Mayis Atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayrami 15-21 mayis tarihleri arasindaki gençlik haftasi Etkinlikleri haftasi turnuvada basari elde eden gençlerimize ve çocuklarimizi tebrik ediyorum” dedi.

Basarili olan satranç sporcularina madalyalari Bartin Gençlik ve Spor Il Müdürü Halil Akkas, TBMM Adalet Komisyonu Baskani ve AK Parti Bartin Milletvekili Yilmaz Tunç ve Ulus Belediyesi Baskani Hüseyin Uzun tarafindan verildi.

Kaynak: İHA