Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Turgutreis Mahallesini Yeniliyoruz'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Turgutreis Mahallesi’nde yenileme çalismalarini yerinde inceledi. Bir mühendis gözüyle kaldirim çalismalarinin inceliklerini yetkililere anlatan Baskan Çolakbayrakdar, ‘Isimiz Gücümüz Kocasinan’ parolasiyla her noktayi santiye alanina çevrilen Kocasinan’in her bir bölgesini kalkindirmaya, yenilemeye ve güzellestirmeye devam ettiklerini vurguladi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Turgutreis Mahallesini Yeniliyoruz'
Baskan Çolakbayrakdar, Turgutreis Mahallesi’nde cadde cadde gezerek, yapilan yol, kaldirim ve çevre düzenleme çalismalarini kontrol etti. Inceleme sirasinda vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasan Baskan Çolakbayrakdar, onlarla sohbet etti. Çocuklarla da yakindan ilgilenen Baskan Çolakbayrakdar, onlara çesitli hediyeler verdi. Bir mühendis gözüyle kaldirim çalismalarinin inceliklerini yetkilerle paylasan Baskan Çolakbayrakdar, daha modern bir Kocasinan için çalismalarin tüm hiziyla devam ettigini söyledi.

Kocasinan’in dört bir yanina hizmet atagini sürdürdüklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak birimlerimizle her alanda çalismalarimizi sürdürüyoruz. Mevsim itibariyle saha çalismalarina agirlik verdigimiz hizmetlerle bölgemizin ihtiyaçlarini birer birer yerine getiriyoruz. Bu dogrultuda Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekiplerimiz, Turgutreis Mahallesi’nde çalismalarina devam ediyor. Yol yenileme çerçevesinde altyapi, otopark ve çevre düzenleme gibi çalismalarimiz hizli bir sekilde sürüyor. Önceki yillarda oldugu gibi bu yil da Kocasinan’imizin her bir noktasinda yeni santiyeler açmaya devam ediyoruz. Kocasinan’imizin yüzölçümü olarak merkezdeki en büyük ilçe olmasindan dolayi her bir bölgede belediyenin yapmasi gereken çalismalari yogun bir sekilde sürdürüyoruz. Bütün gayretimiz, daha yasanabilir bir çevre olusturabilmektir. Bu noktada hemsehrilerimizin ihtiyaçlarini birer birer yerine getirirken yeni talepleri de dikkate alarak daha güzel bir Kocasinan’i insa etmenin gayreti içerisindeyiz. Yapilan çalismalarin hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Vatandaslar ve mahalle muhtari ise, Baskan Çolakbayrakdar’a yapilan çalismalardan duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Yaptiginiz çalismalari görüyoruz ve tebrik ediyoruz. Sizlere bu konuda çok minnettariz” diye konustu.

Turgutreis Mahallesi’nin ardindan Yenisehir Mahallesi’nde de çalismalari yerine inceleyen Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’in her noktasinda yeni santiyeler açtiklarini ve mahalleleri birer birer güzellestirdiklerini söyledi.

Kaynak: İHA