Bagcilar'da, Gençler 'Sosyal Medyadan Sosyal Meydana' Etkinliginde Bulustu

Gençlik ve Spor Bakanligi 81 ilde düzenlenen “sosyal medyadan sosyal meydana” proje çerçevesinde gençler Bagcilar Meydani’nda bulustu. Çocuklar, folklor ve tekvando gösterisi yaparken gençler ise sarkilar söyleyerek eglendi.

Bagcilar'da, Gençler 'Sosyal Medyadan Sosyal Meydana' Etkinliginde Bulustu
Gençlik ve Spor Bakanligi’nin gençlik haftasi nedeniyle 81 ilde düzemis oldugu “sosyal medyadan sosyal meydana” projesi Bagcilar Belediyesi’nin ev sahipliginde Bagcilar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Irade Meydani’nda düzenlendi.

Etkinlige Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir gençler ve çocukla katildi.

Bir günlügüne de olsa yapilan etkinliklerle gençlerin telefondan uzaklasmasi amaçlandi. Sabah saatlerinde baslayan etkinlikte çocuklar folklor ve tekvando gösterisi yaparken gençler ise sarkilar söyleyerek eglendi.

Etkinlik alaninda duvara tirmanma, cam boyama, resim yapma, maket uçak yapimi, satranç, penalti atisi, mini golf sahasi, basketbol ve voleybol gibi faaliyetler gerçeklestirildi.



Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir “Geçtigimiz bir aylik süre içerisinde suna vurgu yaptik. Öncelikle çocuklarin ve gençlerin belediye baskani olacagiz diye. Bunu da her ifade ettigimizde orta yas ve büyük yas gruplarindaki büyüklerimizin de gözlerinin parladigini gördük. Çünkü onlarda biliyor ki onlarin evlatlari ve onlarin gençleri için, ülkemizin gelecegi için mücadele edecegiz. Bu anlamda gençlik denildigi zaman ilk akla gelen sey sosyal medyadir. Sosyal medyanin da çok önemli ve kiymetli oldugunu da vurgulamak istiyorum. Sosyal medya yeni iletisim çaginin unsurlarindan en önemlisi tabi dogru kullanildigi vakitte büyük topluluklarin bir araya geldigi, haberlestigi, birbirlerine de katki sunduklari bir mecradir. Bunun mutlaka ölçüsünün, kullanim seklinin, gençlerinde aramizda bir çok genç arkadasimizda var takdir olur ki bu konuda dikkat etmek gerekiyor. Sosyal medyayi aktif kullanan arkadasinizim, abinizim her sosyal platformu mutlaka yer almaya gayret içerisindeyiz. Özellikle aktif bir instagram kullanicisiyim. Günlük iki saatimi buraya ayiriyorum. Bagcilar’da yedi yüz otuz bes bin civarinda vatandasimiz yasiyor. Yüz on bes bin de genç arkadasimiz var. O yüzden bu tarz programlarda devamli bir arada olmamiz mümkün olmuyor. Buradan aldigimi, veri bizim için çok kiymetli. Bütün genç arkadaslarimiza sürece destek olmalari ve bizlere bilgi paylasimlari yapmalarini rica ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA