Kartal'da 19 Mayis, 3 Gün 3 Gece Kutlanacak

Kartal Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nin 103. Yili kutlamalari çerçevesinde yine çok konusulacak bir organizasyona ev sahipligi yapmaya hazirlaniyor. 3 gün 3 gece sürecek olan ve konserlerin yer aldigi kutlamalarda Kartalli vatandaslar, 19 Mayis coskusunu doyasiya yasayacak.

Kartal'da 19 Mayis, 3 Gün 3 Gece Kutlanacak
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtulus Savasi’nin ilk adimini atarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulusuna giden yolda verdigi mücadelenin baslangicini olusturan 19 Mayis, Kartal’da büyük bir coskuyla kutlanacak.

Kartallilar Fener Alayi’nda bulusacak

19 Mayis Persembe aksami saat 19.00’da Kartalli Kazim Meydani’nda baslayacak olan Fener Alayi ile Kartalli vatandaslar Kartal Meydani’na hep birlikte yürüyecek. Covid-19 nedeniyle iki yildir 19 Mayis coskusunu kisitlamalarin gölgesinde kutlamak zorunda kalan Kartallilar, bu özlemini doyasiya kutlama yaparak giderecek.

Kutlamalar 3 gün 3 gece sürecek

Kartal Belediyesi’nin düzenledigi kutlamalar çerçevesinde Emre Aydin, Sertab Erener ile rap dünyasinin sevilen isimleri Batuflex, Velet, Ati242 ve Mert Senel sarkilariyla Kartal Meydani’nda bir dizi konsere imza atacak. Dj Kadir Çetin’in sahne performanslarinin da yer alacagi kutlamalar çerçevesinde Kartallilar 19 Mayis heyecanini üç gün üç gece yasayacak. 19 Mayis Persembe aksami saat 21.00’de Emre Aydin sahne alirken, 20 Mayis Cuma aksami saat 21.00’de Sertab Erener Kartallilar ile bulusacak. 21 Mayis Cumartesi gecesi ise rap sanatçilari, Kartalli hayranlarina sevilen sarkilarini seslendirecek.

Baskan Yüksel, Kartallilari 19 Mayis kutlamalarina davet etti

Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, Kartalli komsularini yapilacak olan kutlamalara davet ederek, “Bu yil 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nin 103. yilini kutluyoruz. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizi kurmak adina girdigi mücadelenin ilk adimi. Atatürk’ün ’Ey Türk Gençligi’ diyerek ülkemizi gençlere emanet ettigi gerçegini bir kez daha hatirlarken, tüm Kartalli komsularimi ve gençlerimizi bu coskuyu birlikte yasamak için etkinliklerimize davet ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA