Izmir'de 'Çok Sesli Korolar Festivali'nde Denizli Notalariyla Sahne Alacak

Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korosu, Izmir’de düzenlenen ‘Izmir Çok Sesli Korolar Festivali’nde sahne alacak. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, festivale katilarak hem Merkezefendi Belediyesi’ni hem de Denizli’yi temsil edecek koroya basarilar dileyerek, “Sanata ve sanatçiya her zaman destek olacagiz” dedi.

Izmir'de 'Çok Sesli Korolar Festivali'nde Denizli Notalariyla Sahne Alacak


Izmir Büyüksehir Belediyesi ve Türkiye Polifonik Korolar Dernegi Izmir Subesi isbirligi ile çok sesli koro müzigini özendirmek için ‘Izmir Çok Sesli Korolar Festivali düzenleniyor. Türkiye’nin dört bir yanindan korolarin katilacagi ‘Izmir Çok Sesli Korolar Festivali’nde, Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korosu da sahne alacak. Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korosu 15 Mayis Pazar günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sanatseverler ile bulusacak. ‘Çok ses, çok renk, çok nefes’ sloganiyla düzenlenen festivalde yer alan korolar, 15 ayri müzikal dalda ‘Festival Degerlendirme Kurulu’ tarafindan degerlendirilecek. En yüksek puani alan koro, müzikal dalda sanatsal olarak ödüllendirilecek.

“Her sey sanatla daha güzel”

Ilçeyi sanatin ve kültürün merkezi haline getirmek için çalistiklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Merkezefendi Belediyesi olarak sanatsal ve kültürel faaliyetlere büyük önem veriyor ve bu dogrultuda çalismalar gerçeklestiriyoruz. Bugüne kadar yaptigimiz faaliyetlerimize de hemserilerimiz her zaman yogun ilgi gösterdi. Bu da bizleri fazlasiyla mutlu ediyor. Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Koromuz, Izmir’de düzenlenen Çok Sesli Korolar Festivali’ne katilarak hem belediyemizi hem de Denizli’mizi temsil edecek. Birbirinden degerli sanatçilarimizdan olusan koromuza festivalde basarilar diliyorum. Bizleri en iyi sekilde temsil edeceklerinden süphemiz yok. Her sey sanatla daha güzel” diye konustu.

Kaynak: İHA