Halicilarin Sagligi Anka'ya Emanet

Uluslararasi Hali ve Zemin Kaplama Fuari "Domotex Turkey" Hali ve Zemin Kaplamalari Fuari’nin saglik sponsorlugunu Gaziantep Özel Anka Hastanesi üstlendi.

Halicilarin Sagligi Anka'ya Emanet
Gaziantep Özel Anka Hastanesi Domotex Türkiye 2022 Hali ve Zemin Kaplamalari Fuari’nin saglik sponsorlugunu üstlendi. Fuarda açilan stantta, isteyen ziyaretçilerin kan sekeri ve tansiyon ölçümü ücretsiz olarak yapilirken, fuar alaninda 112 acil yardim ambulansi da hazir bekletildi. Fuarda rahatsizlanan birçok konuga aninda müdahale edilerek, saglik durumu iyi olmayanlarin ANKA Hastanesi’ne ücretsiz nakli saglandi.

Türkiye’de hali üreticilerinin en önemli bulusma noktasi olan bu fuarda yer almaktan dolayi mutlu olduklarini dile getiren Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Zeynel Abidin Kaplan “Ülke olarak saglik konusunda iyi oldugunu iddia eden birçok ülkeden daha ileri bir konumdayiz. Özellikle Gaziantep’in saglikta da marka sehir oldugunu kanitladik. Bu, bizim için onur ve gurur verici. ANKA Hastanesi olarak saglik turizmine büyük önem veriyoruz. Bu fuarin ardindan ülkemiz adina güzel dönüsümler alacagimiza inaniyoruz” dedi

Anka Hastanesi Genel Müdür Yardimcisi Yasar Agdag ise, “Gaziantep’i saglik turizmi açisindan ön plana çikartabilecek olan tedavi yöntemlerini özellikle yabanci ziyaretçilere detayli bir sekilde anlatmaya çalisiyoruz. ANKA Hastanesi olarak özellikle obezite ve Tip 2 diyabet konusunda gerçeklestirdigimiz ameliyatlarla çesitli ülkelerden gelen birçok hastaya sifa dagittik. Bu fuarin ardindan saglik turizminin gerçek potansiyelini ortaya çikarmayi ve saglik turizminin ekonomiye katkisini artirmayi hedefliyoruz" diye konustu.

Domotex Turkey fuar süresince ücretsiz saglik hizmeti verecek olan Anka Hastanesi’nin standini ziyaret edenler, verilen nitelikli hizmetlerden dolayi Anks Hastanesi yöneticilerine tesekkür etti. Anka Hastanesi 4 gün boyunca hali fuarina katilanlara saglik hizmeti vermeye devam edecek. Pandemi nedeniyle 2 yil ara verilen Uluslararasi Hali ve Zemin Kaplama Fuari "Domotex Turkey" fuarinda 14 ülkeden 48’i yabanci 216 firma yer aliyor.
Kaynak: İHA